Σάββατο, 22 Ιανουαρίου, 2022

Ο Odin Dupeyron παρουσιάζει το βιβλίο του στο Πνευματικό Κέντρο

Την Πέμπτη 23 Οκτωβρίου 2014 στο Πνευματικό Κέντρο Χανίων φιλοξενείται ο διεθνούς φήμης λογοτέχνης του Μεξικό  Odin Dupeyron. Θα παρουσιαστεί το βιβλίο, ‘’Και το παραμύθι δεν τελείωσε’’, ένα διηλικιακό βιβλίο που πραγματεύεται την αγάπη για τη ζωή, τη διαχείριση των φόβων και την επιθυμία του ανθρώπου για ελευθερία. Σύμφωνα με το δελτίο τύπου: “Το βιβλίο έχει μεταφραστεί σε αγγλικά, γαλλικά και ιταλικά και έχει γίνει best seller. Πρόκειται για μια ιστορία που μαγεύει με την απλότητά του όλες τις ηλικίες των αναγνωστών μιλώντας στην καρδιά τους με τρόπο αλληγορικό, για τη ζωή, τις αέναες ανατροπές και τις ατραπούς της.
Την παρουσίαση θα πλαισιώσουν με μουσικό-θεατρικό δρώμενο μαθητές του Ιδ. Εκπαιδευτηρίου Θεοδωρόπουλου, οι οποίοι θα παρουσιάσουν το βιβλίο με το μοναδικό δικό τους τρόπο.
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί από την Περιφέρεια Κρήτης- Περιφερειακή Ενότητας Χανίων, την Δ/νση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Χανίων, τη Σχολική σύμβουλο 1ης Περιφέρειας Ν. Χανίων, τις εκδόσεις Καλέντης και τα Εκπαιδευτήρια Θεοδωρόπουλου.
Λίγα λόγια για το συγγραφέα : Ο Odin Dupeyron γεννήθηκε το 1970 στην Πόλη του Μεξικού. Καλλιτεχνική φύση και πολύπλευρο ταλέντο, εκτός από τη συγγραφή, ασχολείται με την υποκριτική, τη σκηνοθεσία, το κουκλοθέατρο, τη μουσική, αλλά και το σχεδιασμό ρούχων. Στο Μεξικό, ο μονόλογός του ¡A Vivir!, σε συγγραφή και σκηνοθεσία του ίδιου, παιζόταν επί εννέα χρόνια, κάνοντας περισσότερες από 1.300 παραστάσεις, ενώ και το θεατρικό έργο του Veintidós Veintidós συνάντησε μεγάλη επιτυχία. Και το παραμύθι δεν τελείωσε (Y colorín colorado, este cuento aún no se ha acabado) είναι το πρώτο του βιβλίο, το οποίο έγινε «εθνικό best-seller», καθώς πούλησε στη χώρα του περισσότερα από 200.000 αντίτυπα, ενώ έχει μεταφραστεί στα αγγλικά, στη γαλλικά και στα ιταλικά.”

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ειδήσεις

Σχόλια

Συνεργασίες

Διαδρομές

Podcasts

Επιστολές

Χρήσιμα