Σάββατο, 28 Ιανουαρίου, 2023

Ο Ν. Ηγουμενίδης για το ΕΦΚΑ Ηρακλείου

Το Περιφερειακό Υποκατάστημα ΕΦΚΑ Ηρακλείου επισκέφτηκε ο βουλευτής Ηρακλείου του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Νίκος Ηγουμενίδης και εξέδωσε σχετική ανακοίνωση για την κατάσταση του υποκαταστήματος -όπως προέκυψε από την επίσκεψή του. Ο βουλευτής επισκέφθηκε όλα τα τμήματα του Περιφερειακού Υποκαταστήματος και συνομίλησε με τους εργαζόμενους, τους προϊστάμενους των τμημάτων και με την διευθύντρια του Υποκαταστήματος κ. Ειρήνη Κανακουσάκη.

«Κοινός τόπος σε όλες τις συζητήσεις η απουσία προσωπικού που θέτει σε κίνδυνο ακόμη και τη στοιχειώδη λειτουργία της υπηρεσίας. Προϊστάμενοι έχουν απομείνει μόνοι τους σε τμήματα χωρίς υπαλλήλους, οι ελάχιστοι υπάλληλοι που με κόπο προσπαθούν να επιλύσουν μέχρι και υποθέσεις της δεκαετίας του 1950, σε ένα καταιγισμό υποθέσεων που καλύπτουν ασφαλισμένους δύο νομών Ηρακλείου και Λασιθίου», σημειώνει στην παρέμβασή του ο βουλευτής.

«Ο κ. Χατζηδάκης εξακολουθεί να λέει δημόσια ότι οι συντάξεις αποδίδονται με το πάτημα ενός κουμπιού, την ώρα που ο κόσμος περιμένει με αγωνία να ικανοποιηθούν τα αιτήματά του. Η εικόνα στον ΕΦΚΑ Ηρακλείου αποδεικνύει περίτρανα ότι το επιτελικό κράτος του κ. Μητσοτάκη και των χρυσοπληρωμενων golden boys έχει αποτύχει», όπως χαρακτηριστικά δήλωσε στο τέλος της επίσκεψης του ο Νίκος Ηγουμενίδης.

Σημειώνεται τέλος ότι σε συνέχεια προηγούμενων παρεμβάσεων και πρόσφατα, οι βουλευτές Ηρακλείου έχουν καταθέσει ερώτηση στη Βουλή για το θέμα προς τον Υπουργό Εργασίας χωρίς απάντηση στο ζήτημα της έλλειψης προσωπικού.


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Εντός εκτός και επί τα αυτά

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα