Τετάρτη, 30 Νοεμβρίου, 2022

Ο μεγάλος διχασμός

Διχασμός. Σημείο του καιρού μας; Ανέκαθεν οι άνθρωποι ήταν διχασμένοι. Όλες τις εποχές στους αιώνες κατά τα γραφόμενα της ιστορίας οι άνθρωποι διχάζονταν. Κάποιοι προκαλούσαν διχασμούς για ίδιον όφελος.

Σήμερα ποιοι το κάνουν και τι όφελος μπορεί να έχουν;

Εν όψει πανδημίας και εμβολιασμών δημιουργήθηκαν δύο κατηγορίες. Οι αρνητές του εμβολιασμού και οι υποστηρικτές. Κι όλοι κουνάνε το δάχτυλο με φανατισμό.

Εμβολιασμένοι ή διασωληνωμένοι; Ποιος το είπε; Ποιος το είπε; Όνομα και μη χωριό. Οι εμβολιασμένοι θα έχουν προνόμια. Οι ανεμβολίαστοι απαγορεύεται να συμμετέχουν σε εκδηλώσεις. Ποιος το είπε; Ποιος το είπε; Κατά τα άλλα δεν είναι υποχρεωτικός ο εμβολιασμός.

Είμαι φορολογούμενος πολίτης και απαιτώ. Απαιτώ διευκρινήσεις και πληροφορίες από σοβαρά και επίσημα χείλη με επιχειρήματα και αποδείξεις, κι όχι απειλές τρομολαγνεία και παιδιαρίσματα.

«Αν δεν υπακούς κι αν δεν φέρεις καλούς βαθμούς δεν θα σου αγοράσω ποδήλατο» έτσι ένα πράγμα. Επιτέλους σοβαρευτείτε πατέρες της εξουσίας. Γιατί μας τρομάζετε; Γιατί μας μπερδεύετε; Γιατί μας διχάζετε;

Συνεννοηθείτε μεταξύ σας πολιτικοί και επιστήμονες και να μας λέτε τα ίδια. Τις ίδιες αλήθειες ή τα ίδια ψέματα.

Γι΄ αυτό ο κόσμος ενημερώνετε από τον κυβερνοχώρο (διαδίκτυο) ο οποίος είναι κι αυτός ακυβέρνητος. Ενημέρωση από Ράδιο Αρβύλα και ράδιο χλιμίντζουρας. Παραπληροφόρηση!!!

Ο καθένας το μακρύ του και το κοντό του. Τι ακούω στα πηγαδάκια!! Οι αρνητές χαρακτηρίζουν την άλλη κατηγορία πρόβατα και ανεγκέφαλους. Οι υποστηριχτές χαρακτηρίζουν τους αρνητές ανεύθυνους και ψεκασμένους (μπούλινγκ κανονικό). Τι άλλο θα ακούσω Θεέ μου;

Είμαι διχασμένη και υποψιασμένη. Να εμβολιαστώ για να μη διασωληνωθώ; Αν εμβολιαστώ, μπορεί μετά από χρόνια (αν ζω) να παρουσιαστούν προβλήματα, όπως: αυτοάνοσα, μυοκαρδίτιδα, περικαρδίτιδα μπορεί και καρκίνος;

Μήπως βγάλω και καμιά ουρά;

Θέλω να γελάσω, θέλω να κλάψω. Δεν ξέρω τι θέλω μ΄ όλον αυτό τον τραγέλαφε.
Μωρέ την ηρεμία μου θέλω. Πότε;

Ε! λοιπόν όχι! Δεν θα υποταχτώ στις ασάφειες στην παραπληροφόρηση και στην τρομολαγνεία, θα πράξω ότι επιτάσσει η συνείδησή μου. θα αφουγκραστώ το μέσα μου και

θα μου αποκαλυφθεί η αλήθεια.

Ένα αρνητικό τεστ παρακαλώ για να ταξιδέψω. Θα φύγω. Έχω τάσεις φυγής. Ράπιντ – σελφ ή μοριακό; Άλλο μπέρδεμα με τα καράβια, τα αεροπλάνα και τα λεωφορεία.

Δεν μπορώ άλλο! Θα φύγω! Φεύγω! Έχω φύγει! Θα εμβολιαστώ και θα πάω στα πανηγύρια να χορέψω και να εκτονωθώ. Καλοκαιράκι δεν σε χάνω.

Μόνο… μη με προλάβει το τέταρτο κύμα. Άλλος φόβος, προκαταβολικός

Όφου! Όφου! Ίντα θα γενούμε;


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Εντός εκτός και επί τα αυτά

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα