Δευτέρα, 2 Αυγούστου, 2021

Ο ΙΟΧ στο Πανελλήνιο Κύπελλο Optimist

Συμμετοχή με τέσσερις αθλητές στο Πανελλήνιο Κύπελλο Optimist, που διεξήχθη στο Γαλαξίδι το τριήμερο 17-20 Ιουνίου είχε ο Ιστιοπλοϊκός Ομιλος Χανίων.  Οι νεαροί ιστιοπλόοι είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους, επιδεικνύοντας μεγάλη αγωνιστικότητα σε μια διοργάνωση που ήταν αρκετά υψηλού επιπέδου, καθώς συμμετείχαν 201 αγόρια και 80 κορίτσια από συνολικά 61 Ομίλους της χώρας, ενώ επίσης έλαβαν μέρος και 3 αθλητές από την Κύπρο (Ν.Ο. Αμμοχώστου).
Η αναφορά γίνεται στην Μαριάννα Μανιουδάκη, που κατέλαβε την 25η θέση ανάμεσα στα κορίτσια και τους Ανδρέα Κακούρη (83ος), Αγγελο Νικολάου (158ος) και Παντελή-Αγγελο Ζαμπακόλα, που στην πρώτη του εμπειρία σε επίσημο αγώνα, βρέθηκε στην 194η θέση.
Επόμενη, πλέον, αγωνιστική δράση για τους αθλητές του ΙΟΧ είναι το Πανελλήνιο πρωτάθλημα Optimist που θα διεξαχθεί στη Μυτιλήνη το διάστημα 5-9 Ιουλίου.
Το Πανελλήνιο Κύπελλο διοργάνωσε η Ελληνική Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία (Ε.Ι.Ο.), σε συνεργασία με τον Ναυταθλητικό Ομιλο Γαλαξιδίου, την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδος και τον Δήμο Δελφών.

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Εντός εκτός και επί τα αυτά

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Σχόλια

Συνεργασίες

Διαδρομές

Podcasts

Επιστολές

Χρήσιμα

Μόνιμες στήλες