29.4 C
Chania
Παρασκευή, 11 Ιουλίου, 2025

O Fendi λάνσαρε την πρώτη αρωματισμένη τσάντα

Ο οίκος Fendi συνεργάστηκε με τον θρυλικό αρωματοποιό Francis Kurkdjian για να λανσάρει την πρώτη τσάντα ποτισμένη με άρωμα την οποία παρουσίασε στην Art Basel Miami Beach 2019. Όπως μεταδίδει στην κεντρική σελίδα το ΑΠΕ/ΜΠΕ, η καινοτόμος ιδέα είναι πολυαισθητηριακή, εξηγεί ο Fendi. Το ειδικό αρωματικό μείγμα «FendiFrenesia» έχει γίνει μια «τρισδιάστατη ιδιαίτερη δημιουργία στην οποία η αφή, η όσφρηση και η όραση παίρνουν όλες νέες έννοιες» αναφέρεται σε ανακοίνωση του οίκου.

«Ο Fendi πάντα πειραματίζεται, ειδικά στα αξεσουάρ και η τσάντα Baguette, σχεδιάστηκε ως ένα μανιφέστο ατομικότητας, είναι το πρώτο αξεσουάρ που έχει δικό του όνομά του» εξήγησε η διευθύντρια δημιουργικού του Fendi, Σίλβια Βεντουρίνι Φέντι.

«Η ιδέα να έχεις και άρωμα αφιερωμένο σε αυτή την τσάντα θα την κάνει πιο ξεχωριστή και μοναδική. Μια τσάντα είναι κάτι τόσο θηλυκό, όπως ο καλύτερος φίλος μιας γυναίκας κρατά όλη τη ζωή της εκεί, τα μυστικά της. Και ένα άρωμα είναι κάτι που πραγματικά αποτελεί ένα από τα πιο προσωπικά πράγματα για μια γυναίκα» ανέφερε.

Γι’ αυτό το συναρπαστικό νέο λανσάρισμα, ο Francis Kurkdjian δημιούργησε ένα ρευστό φύλου eau de parfum με χαρακτηριστικές τις νότες δέρματος και musk ειδικά για τον Fendi. Οι τσάντες συνοδεύονται από ένα μικρό μπουκάλι του αρώματος FendiFrenesia, είτε για να το φορά εκείνη που κρατά τη τσάντα, είτε για να ψεκάζει την τσάντα.


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Εντός εκτός και επί τα αυτά

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα