Παρασκευή, 29 Σεπτεμβρίου, 2023

Ο Ενιαίος Αγροτικός Σύλλογος Ιεράπετρας για την αντιπυρική περίοδο

Το Δ.Σ. του Ενιαίου Αγροτικού Συλλόγου Ιεράπετρας πραγματοποίησε, όπως ανακοινώθηκε, συνάντηση ενημέρωσης με τον διοικητή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ιεράπετρας κ Καλιοντζή.

Σύμφωνα με την σχετική ανακοίνωση «Τα βασικά θέματα συζήτησης ήταν ότι, λόγω των ήπιων κλιματολογικών συνθηκών που επικρατούσαν κατά τον προηγούμενο χειμώνα, αυξάνεται κατακόρυφα ο κίνδυνος εκδήλωσης πυρκαγιάς σε ανύποπτο χρόνο και προερχόμενη κυρίως από τον ανθρώπινο παράγοντα.
Υπενθυμίσουμε ότι η αντιπυρική περίοδος 2023 έχει ξεκινήσει είδη από τον περασμένο Απρίλιο και για αυτό ο Ενιαίος Αγροτικός Σύλλογος Ιεράπετρας σε συνεργασία με τον Δήμο Ιεράπετρας και την Πυροσβεστική Υπηρεσία ξεκινάει καμπάνια ευαισθητοποίησης για αυτό το σημαντικό ζήτημα.
Συστήνουμε στους αγρότες να προγραμματίζουν την έγκαιρη αποκομιδή των θερμοκηπιακών υπολειμμάτων καθώς και σε όλους τους πολίτες να καθαρίζουν τους υπαίθριους χώρους από ξερά χόρτα, ιδιαίτερα εντός του αστικού ιστού. Η Πυροσβεστική υπηρεσία Ιεράπετρας με τη σειρά της ενημερώνει ότι κατά τις πρώτες μέρες του Ιουνίου θα προβαίνει σε αυστηρές συστάσεις αλλά και την επιβολή προστίμων σε περιπτώσεις μη συμμόρφωσης.
Είναι καθήκον όλων να προστατεύσουμε την περιοχή μας από τις καταστρεπτικές συνέπειες μίας πυρκαγιάς.
Τέλος ευχαριστούμε τον ηθοποιό Λευτέρη Ελευθερίου όπου για μια ακόμα χρονιά δίνει το ιδιαίτερο στίγμα του στο ραδιοφωνικό σποτ στην εκστρατεία ενημέρωσης»
Σύνδεσμοι:
https://youtu.be/wHZcOBW66yY
https://youtu.be/8UJMjU_yUzQ»


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα