Σάββατο, 24 Ιουλίου, 2021

Ο Δήμος Χανίων βράβευσε τον Ανδρέα Γλυνιαδάκη

Αναγνωρίζοντας τη μεγάλη προσφορά του Ανδρέα Γλυνιαδάκη στο μπάσκετ και τον αθλητισμό γενικότερα, ο Δήμος Χανίων βράβευσε σήμερα τον πανύψηλο Χανιώτη μπασκετμπολίστα, σε ειδική τελετή που διοργάνωσε στο κλ. Κλαδισού.

Αρκετός κόσμος παρακολούθησε την εκδήλωση, η οποία είχε και κοινωνικό χαρακτήρα, αφού συγκεντρώθηκαν τρόφιμα που θα δοθούν στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Χανίων, επίσημος προσκεκλημένος ήταν ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού (και νυν προπονητής στις ακαδημίες του) Γιώργος Καλαϊτζής και άρχισε με αγώνα Baskin από την ομάδα του Αρίωνα Χανίων

Glyniadakis_Xania

Η βράβευση στον Γ. Καλαϊτζή.

Ακολούθησαν οι απονομές, αυτήν στον Γλυνιαδάκη έκανε ο δήμαρχος Χανίων Τάσος Βάμβουκας και στον Καλαϊτζή ο αντιδήμαρχος υπεύθυνος αθλητισμού, Σταύρος Φιωτάκης, ενώ τον Γλυνιαδάκη τίμησε και η ομάδα που άρχισε το μπάσκετ, δηλαδή ο Α.Ο. Κύδων.

Glyniadakis_Xania2

Στη συνέχεια διεξήχθη φιλικό παιχνίδι, ανάμεσα στις ομάδες “Φίλοι Γλυνιαδάκη” και “Μικτή Χανίων”, το οποίο προσέφερε πλούσιο θέαμα, ενώ στην ανάπαυλα του ημιχρόνου έγινε βολών και τριπόντων με τη συμμετοχή μαθητών και μαθητριών Δημοτικού -Γυμνασίου- Λυκείου (στα παιδιά αυτά δόθηκε ως δώρο από μια μπάλα), ενώ η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με τις τις υπόλοιπες προβλεπόμενες απονομές.

Glyniadakis_Xania5

“Φίλοι Γλυνιαδάκη”.

Glyniadakis_Xania6

“Μικτή Χανίων”

Glyniadakis_Xania9

Οι διαιτητές του φιλικού

Glyniadakis_Xania3

Η ομάδα Baskin του Αρίωνα Χανίων

ΔΕΙΤΕ ΚΙ ΑΛΛΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Glyniadakis_Xania1

Glyniadakis_Xania4

Glyniadakis_Xania7

Glyniadakis_Xania8

Glyniadakis_Xania11

 

 

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Εντός εκτός και επί τα αυτά

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Σχόλια

Συνεργασίες

Διαδρομές

Podcasts

Επιστολές

Χρήσιμα

Μόνιμες στήλες