Τετάρτη, 3 Μαρτίου, 2021

Ο Δήμος Χανίων τίμησε τον Μίμη Δομάζο (φωτ.)

Τιμητική εκδήλωση για έναν από τους κορυφαίους Έλληνες ποδοσφαιριστές, τον Μίμη Δομάζο, διοργάνωσε ο Δήμος Χανίων.
Τον “στρατηγό” του ελληνικού ποδοσφαίρου καλωσόρισαν ο δήμαρχος, Τάσος Βάμβουκας, οι αντιδήμαρχοι και τα μέλη του δημοτικού συμβουλίου, ενώ στην αίθουσα συνεδριάσεων βρέθηκαν πολλοί φίλοι του ποδοσφαίρου, αλλά και παιδιά από το 2ο ΕΠΑΛ Χανίων.
Στις δηλώσεις τους, ο Μ. Δομάζος -που έκανε μεγάλη καριέρα στον Παναθηναϊκό- τόνισε ότι είναι πολύ χαρούμενος που βρίσκεται στα Χανιά και ευχαρίστησε για την υποδοχή και την τιμητική εκδήλωση. Ακόμη, κάλεσε κοντά του έναν από τους παρευρισκόμενους μαθητές, ο οποίος παίζει ποδόσφαιρο, τονίζοντάς του ότι αν θέλει να συνεχίσει στον χώρο θα πρέπει να κάνει θυσίες, υπογραμμίζοντας μεταξύ άλλων ότι μια από αυτές είναι να κοιμάται νωρίς.
Από την πλευρά του, ο κ. Βάμβουκας δήλωσε ότι είναι τιμή για τα Χανιά η παρουσία του κ. Δομάζου, για τον οποίο υπογράμμισε ότι εκτός από συλλογικό επίπεδο και τη συμμετοχή του με τον Παναθηναϊκό στον τελικό του Γουέμπλεϊ, ήταν στέλεχος και της εθνικής μας ομάδας.
Ο κ. Δήμαρχος προσέφερε στον Δομάζο αναμνηστική πλακέτα και το λεύκωμα “Χανιά – Ταξίδι στ’ όνειρο”, ενώ εκτός τις πολλές αναμνηστικές φωτογραφίες, δεν έλειψαν τα καλιτσούνια.
Θυμίζουμε ότι στις 6μμ, στο ιστορικό καφέ “Κήπος”, θα γίνει η παρουσίαση του βιογραφικού του βιβλίου – λευκώματος, που έχει τίτλο “Μίμης Δομάζος – Μυστικά και άλλες αποκαλύψεις”.

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ειδήσεις

Σχόλια

Συνεργασίες

Διαδρομές

Podcasts

Επιστολές

Χρήσιμα

Μόνιμες στήλες