Τρίτη, 26 Σεπτεμβρίου, 2023

Ο Δήμος Χανίων για την απόφαση Δικαστηρίου σχετικά με προσφυγή φιλοζωικών

Ο δήμος Χανίων με ανακοίνωση του γνωστοποιεί πως  απερρίφθη το αίτημα προσωρινής διαταγής, που είχε καταθέσει εναντίον του, φιλοζωικό σωματείο της πόλης μας.

” Η προσφυγή αφορούσε την απαγόρευση στις υπηρεσίες του Δήμου να επανατοποθετούν στο περιβάλλον αδέσποτα ζώα, μετά τη στείρωση και την περίθαλψή τους, χωρίς την γνώμη της πενταμελούς επιτροπής του Δήμου Χανίων στην οποία συμμετέχουν εκπρόσωποι φιλοζωικών σωματείων.

Έτσι κατέρρευσε το κατηγορητήριο ορισμένων φιλοζωικών προς τον Δήμο Χανίων και εκτίθενται κάποιοι που ασκούν πολιτική, προσπαθώντας να κερδίσουν την εύνοια ορισμένων φιλοζωικών σωματείων, υιοθετώντας τις απόψεις που λένε ότι οι φιλοζωικές πρέπει να διοικούν τις υπηρεσίες και τις δομές περίθαλψης του Δήμου.

Ο Δήμος Χανίων ως υπεύθυνος δημόσιος φορέας, στo πλαίσιo του ισχύοντος νομικού πλαισίου και της δυσκολίας που αυτό δημιουργεί, προσπαθεί να βελτιώσει τις συνθήκες περίθαλψης των αδέσποτων ζώων και να ανταποκριθεί στις ανάγκες της κοινωνίας.

Σε αυτά τα πλαίσια επιζητά την συνεργασία με τα φιλοζωικά σωματεία, των οποίων τον ρόλο αναγνωρίζει, αλλά δεν είναι διατεθειμένος να υποκύψει σε οποιεσδήποτε πιέσεις και εκβιασμούς, με την “σπάθα” της αρνητικής δημοσιότητας, εν όψει εκλογών και της “βιομηχανίας” μηνύσεων και συκοφαντιών” καταλήγει η ανακοίνωση.


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Εντός εκτός και επί τα αυτά

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα