Σάββατο, 30 Σεπτεμβρίου, 2023

Ο Αντίχριστος

«Πρώτα από όλα θέλω να σας κάνω να καταλάβετε ότι οι διδασκαλίες και το λόγια Μου, αν ζείτε σύμφωνα με τις επιταγές τους, θα σας δώσουν πολύ μεγαλύτερη λύτρωση κα ευλογία, πάρα αν δεν τα τηρείτε, αλλά μπορείτε να ερμηνεύσετε όλα τα ποτήρια οργής που προφήτευσε ο Ιωάννης.
Αυτό που μπορώ να σας πω είναι, πως η γη με όλη την ανθρωπότητα έχει ήδη μπει στη διαδικασία του διαχωρισμού. Και όλα όσα θα συμβούν σύντομα, είναι μεν γραμμένα σε αυτές τις προφητείες, αλλά δεν θα εκπληρωθούν με την έννοια που θα θέλατε να δώσετε εσείς.

Το ότι «θα μικρύνουν οι μέρες» σημαίνει – επειδή ακριβώς θα διαδοθεί ο Λόγος Μου- ότι επιταχύνεται ο καθαρισμός της γης από τα κακά στοιχεία της, πράγμα που συμβαίνει εδώ και πού καιρό. Επίσης, διαβάζετε συνέχεια για τον «αντίχριστο» και οι πιο πολλοί φαντάζονται ότι πρόκειται για μια ξεχωριστή προσωπικότητα.

Αν παρατηρούσαν τον κόσμο λίγο πιο προσεκτικά, θα έβρισκαν πάρα πολλούς «αντίχριστους». Μια που πραγματικοί οπαδοί του Χριστού ή της διδασκαλίας Μου είναι πολύ λίγοι, και τούτοι ακόμα δεν είναι όπως θα έπρεπε να είναι πραγματικά. Ο πραγματικός «αντίχριστος» είναι η μανία που επικρατεί γενικά, μια μανία για εντελώς αλλιώτικα πράγματα από αυτά που κηρύττει η διδασκαλία Μου. Είναι η τάση που επικρατεί στους περισσότερους ανθρώπους, όπου δουλεύει μόνο το κεφάλι, ενώ η καρδιά είναι καταδικασμένη σε νεκρική σιωπή.
Για αυτό πρέπει να εννοήσετε το «κεφάλι» ή το νου που υπολογίζει τα πάντα (σαν πνευματική έννοια) , σαν τον «αντίχριστο», ο οποίος ραδιουργεί εδώ και καιρό στη γη και προσπαθεί με πλανερά επιχειρήματα να αποδείξει στους ανθρώπους πως αληθινό είναι μονάχα ότι μπορεί να συλλάβει ο νους. Αντίθετα, ότι νοιώθει ή διαισθάνεται η καρδιά, δεν είναι παρά το περαστικό θόλωμα μιας διεγερμένης φαντασίας. Γιαυτό και η υλιστική θεωρία είναι το τελευταίο σκαλοπάτι στη σοφία των ορθολογιστών.

Γιαυτό και η περιφρόνηση για κάθε τι το ευγενικό, το καλό, το ανώτερο, γιαυτό και η γνώση και όχι η πίστη. Και όμως οι άνθρωποι ξεχνούν αυτό που είπα κάποτε «Όλη σας η γνώση είναι αποσπασματική». Όλες αυτές οι εικόνες στην Αποκάλυψη του Ιωάννη είναι πνευματικά σχήματα, είναι οι κυρίαρχες επιδημικές ασθένειες του πνεύματος, οι οποίες παρακινούν και κυβερνούν τους ανθρώπους. Για να μπορέσει κανείς να αποκωδικοποιήσει αυτές τις αποκαλύψεις, θα πρέπει να φανταστεί μια πολύ υψηλότερη βαθμίδα από αυτήν για την οποία τώρα είναι ικανός. Θα πρέπει να δει και να καταλάβει από τη δική Μου βαθμίδα, τις ψυχές που είναι ενσαρκωμένες σε αυτή τη γη και τον εσωτερικό πνευματικό τους κόσμο. Θα πρέπει να δει πως μεταβάλλεται η πνευματική κατεύθυνση, πως τη χρησιμοποιώ για τους δικούς Μου σκοπούς , και πως το μόνο που επιδιώκεται είναι ο μεγάλος Μου στόχος, αντί για αυτό που θα ήθελαν οι άνθρωποι.

Αν μπορέσει να ανυψωθεί ως αυτή τη βαθμίδα, τότε θα συλλάβει τι σημαίνει «Σκότωσαν τους προφήτες και τους άφησαν να κείτονται 3 1/2 μέρες στο δρόμο». Αυτό θέλει να πει, πως η ανθρωπότητα άκουσε τις διδασκαλίες των εκλεκτών Μου, δεν ήθελε όμως να τις αποδεχτεί και χλεύαζε τους γραφιάδες και τους δούλους Μου, ή τους θεωρούσε σαν ανυπόστατους, σαν νεκρούς. Αρνήθηκε τη διδασκαλία Μου ή την άφησε να κείτεται «στο μέσο δρόμου», χωρίς να την πιστεύει, αλλά και χωρίς να την απορρίπτει εντελώς. Μέχρι που νίκησε και πάλι η Αλήθεια, μετά από ένα σύντομο διάστημα (συμβολικά3 ½ μέρες), ή αυτός που τον νόμιζαν νεκρό, ζωντάνεψε και πάλι και επέστρεψε στην πατρίδα του, από όπου είχε έλθει , με άλλα λόγια αναλήφθηκε σε Εμένα. Όποιος καταλαβαίνει το νόημα των λέξεων, δηλαδή τι σημαίνουν πνευματικά, εύκολα θα βρει και τι σημαίνει «η πόλη Βαβυλώνα» ή ο «τόπος της πνευματικής παραπλάνησης». Όποιος αφεθεί στην αγκαλιά Μου, μπορεί να παρακολουθήσει ήσυχος ότι κι αν έρθει, γιατί θα ξέρει τότε πως τούτο είναι για το καλό των παιδιών που έχουν παραστρατήσει από το δρόμο τους.

Όταν θα διαισθανθεί από τα λόγια Μου πως ο κόσμος δεν μπορεί να υφίσταται με αυτόν τον τρόπο, διότι δεν τον δημιούργησα για έναν τέτοιο σκοπό, τότε θα κατανοήσει ότι είναι ανάγκη να επιστρέψω για να σώσω ότι μπορεί ακόμα να σωθεί. Γιαυτό δεν πρέπει να έχει άλλο στόχο στη ζωή του από το να προετοιμάζεται για να συγκαταλεχθεί επάξια ανάμεσα στα παιδιά Μου, και να μη σαρωθεί και εξαφανιστεί από προσώπου γης μαζί με τα υπόλοιπα βδελύγματα».

Η Αποκάλυψη
του Ιωάννη (κεφ.11)


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα