Τρίτη, 28 Νοεμβρίου, 2023

Ο Ανδρέας Κουκλινός για τον βιολογικό της Γεωργιούπολης

“Θέατρο του παραλόγου” χαρακτήρισε τα εγκαίνια του βιολογικού της Γεωργιούπολης ο κ. Ανδρέας Κουκλινός, ο οποίος κάνει λόγο για απανωτές παρατάσεις στο υποέργο.

Αναλυτικά, στην σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

«Δυστυχώς, για μία ακόμη φορά γίναμε μάρτυρες μίας κακόγουστα στημένης παράστασης του Δημάρχου Αποκορώνου για τον βιολογικό καθαρισμό της Γεωργιούπολης.

Μίας παράστασης που είχε και καλεσμένους τον Περιφερειάρχη Κρήτης και τον Αντιπεριφερειάρχη Χανίων, αλλά και πλήθος χειροκροτητών.

Αλήθεια, τι ακριβώς εγκαινιάστηκε στο Μουρί; Από πότε γίνονται εγκαίνια σε… υποέργα; Η απάντηση είναι εύκολη. Όταν βρισκόμαστε σε προεκλογική περίοδο!
Ως περιφερειακός σύμβουλος, διαπίστωνα ότι οι παρατάσεις του συγκεκριμένου υποέργου διαδέχονταν η μία την άλλη!

Στις 21 Ιανουαρίου του 2022 είχε δοθεί η 5η παράταση για την ολοκλήρωση παράδοσης του… υποέργου, εκτός βεβαίως των θέσεων και των δοκιμών. Καλά διαβάζετε… η 5η από την Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Κρήτης!

Η παράταση ήταν μέχρι τις 31 Ιουλίου πέρυσι, ενώ ζητούνταν και παράταση και για την 12μηνη δοκιμαστική λειτουργία, με παράδοση στις 30 Σεπτεμβρίου φέτος.

Αρα, την 1η Οκτωβρίου θα πρέπει, σύμφωνα με την παράταση που έχει δοθεί, να ξεκινήσει την λειτουργία του ο βιολογικός, δεδομένου ότι τώρα γίνονται οι… δοκιμές!

Ποιος δουλεύει ποιον δηλαδή… Το σχετικό έγγραφο είναι στη διάθεση του Δημάρχου και των συνδημοτών μου. Για να ξέρουμε τι συμβαίνει και να μην κοροϊδεύει ο ένας τον άλλον εν όψει εκλογών…

Κρίμα κε Δήμαρχε γιατί με τα… εγκαίνια που κάνατε εκθέτετε και τον Περιφερειάρχη!».


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Εντός εκτός και επί τα αυτά

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα