Σάββατο, 15 Μαΐου, 2021

Νικητής στην μάχη με τον κορωνοϊό ο δήμαρχος Αποκορώνου!

Νικητής στην μάχη με τον κορωνοϊό βγήκε ο δήμαρχος Αποκορώνου Χαράλαμπος Κουκιανάκης, λαμβάνοντας εξιτήριο από το Νοσοκομείο Χανίων.

Την ευχάριστη είδηση έκανε γνωστή ο ίδιος ο δήμαρχος με ανακοίνωσή του, αναφέροντας αναλυτικά τα εξής:

«Κερδήθηκε και αυτή η μάχη.
Μετά από παραμονή 11 ημερών έληξε αισίως και ο αγώνας με τον ύπουλο εχθρό covid-19 και εξήλθα του νοσοκομείου.
Αισθάνομαι βαθύτατα την ανάγκη να ευχαριστήσω τη διεύθυνση του Νοσοκομείου Χανίων, το ιατρικό , νοσηλευτικό και λοιπό προσωπικό γιατί με εξέπληξαν ευχάριστα. Πέραν της υψηλής παροχής υπηρεσιών που παρέχουν υποδεικνύουν κατά την εκτέλεση των καθηκόντων τους ανθρωπιά, αξιοπρέπεια, σεβασμό προς τους πάσχοντες ασθενείς υποδεικνύοντας περίτρανα ότι τα ιδανικά και οι αξίες που πρεσβεύουμε ως ΕΘΝΟΣ καλά κρατούν.
Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους εσάς και έναν έναν ξεχωριστά για τις αμέτρητες ευχές σας, που αποτέλεσαν βάλσαμο στην προσπάθεια για την αποθεραπεία μου. Με αφορμή την πρωτόγνωρη περιπέτεια την οποία έζησα στέλνω το δικό μου σαφές μήνυμα προς κεντρική πολιτική και στους απλούς πολίτες: « Δεν είναι αστεία πράγματα αυτά» . Μείνετε μακριά από οποιεσδήποτε πολιτικές και αφήστε το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό απερίσπαστα να κάνουν το χρέος τους όπως αποδεικνύουν καθημερινά. Η υγεία του κόσμου πάνω από όλα!!!
Όλοι εκείνοι που δίνουν τον καθημερινό αγώνα κατά του Covid-19 κάτω από αντίξοες συνθήκες για να κρατήσουν την κοινωνία όρθια, το μόνο που επιθυμούν από όλους μας είναι η ΗΘΙΚΗ στήριξή μας!
Η μετά Covid-19 εποχή με βρίσκει με ανάμεικτα συναισθήματα και αποτελούν ορόσημο για μένα ωριμότερος, σοφότερος, γεμάτος δύναμη και αποφασιστικότητα να συνεχίσω να επιτελώ τα καθήκοντά μου, χωρίς πλέον καμία άλλη ή χρονοτριβή σε στείρες και ανούσιες αντιπαραθέσεις.
Σε αυτή την προσπάθεια μου σας θέλω όλους αρωγούς και συμπαραστάτες.
ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ για τον ΑΠΟΚΟΡΩΝΑ της ΚΑΡΔΙΆΣ μας!!!
Σας αγαπώ και σας χαιρετώ!!!

Δήμαρχος Αποκορώνου
Χαράλαμπος Κουκιανάκης»

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ειδήσεις

Σχόλια

Συνεργασίες

Διαδρομές

Podcasts

Επιστολές

Χρήσιμα

Μόνιμες στήλες