Δευτέρα, 27 Σεπτεμβρίου, 2021

Νέο βίντεο για την τουριστική προβολή του Δήμου Πλατανιά

Ενα νέο βίντεο διάρκειας 50 δευτερολέπτων, δημιούργησε ο δήμος Πλατανιά, στο πλαίσιο της συνεχούς προσπάθειάς του για διαφοροποίηση του τουριστικού του προϊόντος και ανάδειξη των ειδοποιών του χαρακτηριστικών, όπως αυτά της παράδοσης, της γαστρονομίας, της φιλοξενίας των κατοίκων του και της μοναδικής ομορφιάς ενδοχώρας του.

Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση «το υλικό αυτό, έπειτα από σχετικό αίτημα του Δήμου Πλατανιά, εγκρίθηκε από τον Ελληνικό Οργανισμό Τουρισμού και θα προβάλλεται από την επίσημη ιστοσελίδα του, προσδίνοντας «… την απαιτούμενη προστιθέμενη αξία στον Δήμο μας, ειδικά μέσα στο ζοφερό και για τον τουρισμό, περιβάλλον που βιώνουμε, λόγω της πανδημίας…» όπως ανέφερε ο Δήμαρχος Πλατανιά κ. Ιωάννης Μαλανδράκης
Ο Εντεταλμένος Σύμβουλος Τουρισμού του Δήμου Πλατανιά κ. Πέτρος Μαρινάκης, σε δήλωσή του ανέφερε ότι “Ο Δήμος Πλατανιά θα συνεχίσει την προσπάθεια προώθησης και προβολής όλων εκείνων των χαρακτηριστικών που τον κάνουν δημοφιλή προορισμό, να αναδεικνύει εναλλακτικές μορφές τουρισμού και αλλά και να προσφέρει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες στους χιλιάδες επισκέπτες του.»

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Σχόλια

Συνεργασίες

Διαδρομές

Podcasts

Επιστολές

Χρήσιμα

Μόνιμες στήλες