Τρίτη, 30 Νοεμβρίου, 2021

Νέο κτήριο για το ΚΗΦΑΑΜΕΑ

Μέσα στο 2019 εκτιμάται ότι θα είναι έτοιμο το νέο κτήριο του Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας και Απασχόλησης Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες (ΚΗΦΑΑΜΕΑ) Χανίων που θα αυξήσει τη δυναμικότητα φιλοξενίας κατά 30 άτομα.

Στο μεταξύ, δώρα στα παιδιά του ΚΗΦΑΑΜΕΑ μοίρασε ο Άγιος Βασίλης κατά τη διάρκεια του στολισμού του χριστουγεννιάτικου δέντρου της Τράπεζας Χανίων, η οποία είναι αρωγός στο έργο που προσφέρει το Ίδρυμα.
Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο κεντρικό κατάστημα της Τράπεζας με τα παιδιά του ΚΗΦΑΑΜΕΑ να στολίζουν το δέντρο να παραλαμβάνουν τα δώρα τους.
«Ευχαριστούμε πολύ την Τράπεζα Χανίων γι’ αυτή την πρωτοβουλία, την πρόσκληση και την όμορφη γιορτούλα που κάναμε καθώς και για τη χορηγία που μας πρόσφερε. Τα χρήματα θα χρησιμοποιούν εξ’ ολοκλήρου για τις ανάγκες των παιδιών και το νέο μας κτήριο», σημείωσε η κοινωνική λειτουργός του Κέντρου Δήμητρα Μηνά ενώ έκανε γνωστό ότι οι εργασίες κατασκευής του νέου κτηρίου βρίσκονται σε εξέλιξη. «Μέχρι τέλος του 2019 θα είμαστε εκεί», τόνισε η κα Μηνά και πρόσθεσε ότι με το νέο κτήριο η δυναμικότητα του Κέντρου θα αυξηθεί από τα 20 άτομα που είναι σήμερα στα 50. Επεσήμανε, δε, ότι το νέο σύγχρονο κτήριο θα δώσει τη δυνατότητα για τη διοργάνωση περισσότερων δράσεων και καλύτερης, αξιοπρεπέστερης λειτουργίας του Κέντρου.
Συνεχίζοντας η κα Μηνά υπογράμμισε ότι οικονομικά το Κέντρο δεν αντιμετωπίζει πρόβλημα επιβίωσης λόγω της σύμβασης που έχει το Ίδρυμα με τον ΕΟΠΥΥ -που εξασφαλίζει κάποια χρήματα σε μηνιαία βάση- αλλά και της διαχρονικής στήριξης της τοπικής κοινωνίας.
«Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά έχουμε τη χαρά να δεχόμαστε το ΚΗΦΑΜΜΕΑ στον χώρο μας καθώς ο στολισμός ενός χριστουγεννιάτικου δέντρου αποκτά ξεχωριστό χρώμα όταν γίνεται με τον τρόπο αυτό», ανέφερε ο αναπληρωτής διευθυντής κεντρικού καταστήματος Μανώλης Κορωνιωτάκης, ενώ αφού ευχαρίστησε το ΚΗΦΑΑΜΕΑ για την ανταπόκρισή του, τόνισε ότι η Τράπεζα Χανίων προσπαθεί συνεχώς να κάνει το καλύτερο δυνατόν για να στηρίξει τους φορείς της πόλης.

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Εντός εκτός και επί τα αυτά

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Σχόλια

Συνεργασίες

Διαδρομές

Podcasts

Επιστολές

Χρήσιμα