Τετάρτη, 7 Δεκεμβρίου, 2022

Νέα προσφορά στο Καστέλι από την Αλβανική Κοινότητα (φωτ.)

Στην ανάπλαση του δημόσιου χώρου στη συμβολή των οδών Ηρώων Πολυτεχνείου και Παπαγιαννάκη στο κέντρο του Καστελίου Κισσάμου προχώρησε χθες ο Σύλλογος Αλβανών Μεταναστών Κισσάμου.
Ο πολύ δραστήριος Σύλλογος που έχει προσφέρει σημαντικά το τελευταίο διάστημα σε κοινωνικά έργα σε συνεργασία με το Δήμο Κισάμου προχώρησε στην κατασκευή ενός παρτεριού για λουλούδια στο σημείο όπου μέχρι προχθές υπήρχαν μόνο κάδοι και παρκαρισμένα αυτοκίνητα.
Περισσότεροι από 15 μετανάστες μέλη του Συλλόγου, οικοδόμοι και τεχνίτες της πέτρας εργάστηκαν από νωρίς το πρωί της Κυριακής ώστε να διαμορφωθεί κατάλληλα ο χώρος.
«Θέλουμε να προσφέρουμε στο Δήμο μας και εθελοντικά με μεγάλη προθυμία των παιδιών που είναι μέλη του συλλόγου συμβάλλαμε όλοι ώστε να φτιάξουμε ένα παρτέρι και να ομορφύνει η περιοχή» είπε στα “Χ.Ν.” ο πρόεδρος του Συλλόγου Αλβανών Μεταναστών Κισάμου κ. Γκαζίμ Μούσα.
Πριν από τρεις εβδομάδες ο σύλλογος συμμετείχε σε ένα εθελοντικό καθαρισμό στην περιοχή της Γραμβούσας, ενώ πέρυσι είχε κατασκευάσει μια ράμπα για ανάπηρους σε σχολείο και παρτέρια. «Είμαστε χρόνια στην Κίσαμο πάνω από από 20 χρόνια οι περισσότεροι και νιώθουμε και εμείς δημότες και θέλουμε να βοηθήσουμε όπως μπορούμε ώστε να γίνουν καλά πράγματα στην περιοχή μας» είπε ο κ. Μούσα.


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα