Δευτέρα, 18 Οκτωβρίου, 2021

Νέα οχήματα στον στόλο της Ελληνικής Αστυνομίας και στην Κρήτη

Παρελήφθησαν 76 νέα οχήματα που εντάσσονται στον στόλο της Ελληνικής Αστυνομίας , τα οποία αποκτήθηκαν στο πλαίσιο προμήθειας με πιστώσεις του τακτικού προϋπολογισμού και θα καλύψουν ανάγκες διαφόρων υπηρεσιών.

Τα οχήματα αυτά κατανέμονται σε Αστυνομικά Τμήματα της Αττικής, στην Υποδιεύθυνση Περιπολιών Αθηνών, καθώς και σε Τμήματα Τουριστικής Αστυνομίας σε Αττική, Θεσσαλονίκη, Χαλκίδα, Κέρκυρα, Ναύπλιο, Ρόδο, Κω και Κρήτη. 

Με την προσθήκη των οχημάτων αυτών ενισχύεται και αναβαθμίζεται η επιχειρησιακή ετοιμότητα και ανταπόκριση των Υπηρεσιών της Ελληνικής Αστυνομίας και βελτιώνεται το επίπεδο των παρεχόμενων υπηρεσιών προς όφελος του κοινωνικού συνόλου.

Εντός του 2021 παρελήφθησαν επιπλέον 354 οχήματα. Υπενθυμίζεται ότι το 2020 η Ελληνική Αστυνομία υλοποίησε ένα από τα μεγαλύτερα εξοπλιστικά προγράμματα, με την παραλαβή 1.453 νέων οχημάτων.

2 Comments

  1. Πολύ σωστά και μπράβο για τον εκσυγχρονισμό αλλά έλεος, ζούμε στο 2021 και θα κυκλοφορούν υποτίθεται με το Νομοθετικό διάταγμα 2396/53 και την 40009/53 πρωθυπουργική απόφαση της κυβέρνησης του μακαριστού Αλέξανδρου Παπάγου, Ντροπή για την πολιτεία, διαχρονικά όπως ντροπή και για όλες τις ηγεσίες των Σωμάτων Ασφαλείας Χωροφυλακής και Αστυνομίας πόλεων και από το 1984 και μετά της ΕΛ.ΑΣ.

  2. Θα μπορούσαν να είχαν αγοράσει λιγότερα τζιπάκια και αντί αυτών να είχαν αποκτήσει κανένα πυροσβεστικό μέσο. Επίσης, θα μπορούσαν να είχαν κάνει περισσότερες κλίνες ΜΕΘ στα Χανιά (που είναι όλες γεμάτες) αντί να μας στέλνουν αστυνομικά τζιπάκια. Η αστυνομία στα Χανιά έχει ένα σωρό οχήματα που κάθονται.

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Σχόλια

Συνεργασίες

Διαδρομές

Podcasts

Επιστολές

Χρήσιμα

Μόνιμες στήλες