Παρασκευή, 22 Οκτωβρίου, 2021

Νέα ανοιχτή εκδήλωση στις 30 Ιανουαρίου ενάντια στην εκχώρηση του “Δασκαλογιάννης”

Συνεχίζει τις συναντήσεις της με δημάρχους και φορείς η Ανοικτή Πρωτοβουλία Πολιτών ενάντια στην εκχώρηση του “Δασκαλογιάννης”, εν όψει της ανοιχτής εκδήλωσης που θα πραγματοποιηθεί στις 30 Ιανουαρίου στις 7 μ.μ. στο Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο (ΕΒΕ) Χανίων. Στο μεταξύ, όπως σημειώνει σε ανακοίνωσή της, δήμαρχοι του νομού Χανίων, με τους οποίους συναντήθηκε, προτείνουν την πραγματοποίηση σύσκεψης των δημάρχων υπό την αιγίδα του Αντιπεριφερειάρχη Χανίων.
Στην ανακοίνωσή της η Πρωτοβουλίας επισημαίνεται ότι, μετά την συνάντηση με το Αντιπεριφερειάρχη Απ. Βουλγαράκη, τον δήμαρχο Χανίων Τ. Βάμβουκα και τον πρόεδρο του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Χανίων Γ. Μαργαρώνη «ο οποίος στηρίζει τις δράσεις της πρωτοβουλίας», μέλη του ανοικτού συντονιστικού συναντήθηκαν την Τρίτη  με τον δήμαρχο Πλατανιά Γιάννη Μαλανδράκη.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση, ο δήμαρχος Πλατανιά δήλωσε ότι «είναι αντίθετος με την εκχώρηση του αεροδρομίου “Δασκαλογιάννης” και ανακοίνωσε ότι θα παραβρεθεί στην ανοικτή εκδήλωση της πρωτοβουλίας».
Στη συνέχεια τα μέλη του συντονιστικού επισκέφθηκαν τον δήμαρχο Αποκορώνου Χαράλαμπο Κουκιανάκη ο οποίος δήλωσε ότι «πάγια θέση του Δήμου είναι η μη εκχώρηση του αεροδρομίου και πρότεινε – ομοίως με τον δήμαρχο Πλατανιά κ. Μαλανδράκη –  κοινή σύσκεψη των Δημάρχων υπό την αιγίδα του Αντιπεριφερειάρχη, πρόταση η οποία μεταφέρθηκε στον Αντιπεριφερειάρχη». Επίσης, στην ανακοίνωση προστίθενται ότι το πρωί της Τετάρτης “μέλη του συντονιστικού επισκέφθηκαν τον Δικηγορικό Σύλλογο Χανίων και συνομίλησαν με τον πρόεδρο του Γιάννη Δασκαλάκη ο οποίος υπενθύμισε τις θέσεις του συλλόγου για το θέμα αυτό και δήλωσε την στήριξη του στην πρωτοβουλία”.

Το μεσημέρι της ίδιας ημέρας “τα μέλη της πρωτοβουλίας επισκέφθηκαν τον Δήμαρχο Κανδάνου κ.  Περράκη και ενημέρωσαν όλο το Δημοτικό Συμβούλιο. Ομοίως ενημερώθηκε και ο πρόεδρος του Τεχνικού Επιμελητηρίου κ. Σοφιανός”. Οι ενδιαφερόμενοι για περισσότερες πληροφορίες μπορούν να επισκέφτονται την σελίδα της Πρωτοβουλίας στο facebook: https://www.facebook.com/groups/169540953414254/?fref=ts

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Εντός εκτός και επί τα αυτά

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Σχόλια

Συνεργασίες

Διαδρομές

Podcasts

Επιστολές

Χρήσιμα

Μόνιμες στήλες