Ο Λευτέρης Μποχωρίδης αναδείχτηκε πολυτιμότερος παίκτης της πρεμιέρας της Α1. Ο γκαρντ του Άρη πραγματοποίησε μία εξαιρετική εμφάνιση στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης με τον ΠΑΟΚ οδηγώντας την ομάδα του σε νίκη με 85-82 στην παράταση, στο Αλεξάνδρειο. Ήταν και αυτός που πέτυχε τους τρεις τελευταίους πόντους του Άρη στο έξτρα πεντάλεπτο.
Τα Χανιώτικα Νέα συμμετέχουν στην Πρωτοβουλία Journalism Trust Initiative (JTI) των Δημοσιογράφων Χωρίς Σύνορα, έχοντας συμπληρώσει και δημοσιεύσει την Αναφορά Διαφάνειας. Η Πρωτοβουλία JTI είναι ένα διεθνές πρότυπο και έχει ως στόχο την αποκατάσταση της εμπιστοσύνης του κοινού στα ΜΜΕ μέσω της ανάδειξης και προώθησης της αξιόπιστης δημοσιογραφίας,
Συμμετέχοντας στην πρωτοβουλία αυτή, αναλαμβάνουμε την ευθύνη να συμβάλλουμε στην καταπολέμηση της παραπληροφόρησης και να προάγουμε την αξιοπιστία και την ηθική στη δημοσιογραφία. Με αυτόν τον τρόπο, στηρίζουμε τις βασικές αρχές της ελευθερίας του τύπου και της δημοκρατίας, προσφέροντας στους πολίτες έναν αξιόπιστο πυλώνα πληροφόρησης.