Σάββατο, 17 Απριλίου, 2021

Μουσική συνάντηση «είμαστε 1013» απόψε στο ενετικό λιμάνι Χανίων

Η μεγάλη συνάντηση φίλων της ελληνικής μουσικής, εμπνευσμένη από τα αγαπημένα τραγούδια του Μίκη Θεοδωράκη θα πραγματοποιηθεί σήμερα Κυριακή 30 Ιουλίου στις 19:30 στο ενετικό λιμάνι Χανίων. Η εκδήλωση «είμαστε 1013» εντάσσεται στα πλαίσια του Φεστιβάλ Μίκης Θεοδωράκης 2017, διοργανώνεται από το Σύλλογο Φίλων Μίκη Θεοδωράκη και τελεί υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Κρήτης και του Δήμου Χανίων.

Επαγγελματίες και ερασιτέχνες μουσικοί συγκεντρώνονται και τραγουδάνε για πρώτη φορά μαζί ένα σύντομο πρόγραμμα διάρκειας 30’, με τη συνοδεία ζωντανής ορχήστρας.

Στην εκδήλωση συμμετέχουν όλες οι μουσικές ομάδες και σύνολα της Κρήτης: χορωδίες (επαγγελματικές, ερασιτεχνικές, σχολικές), βυζαντινοί χοροί, σύνολα παραδοσιακής μουσικής, μικρά ή μεγάλα μουσικά σύνολα, καθηγητές μουσικής με ομάδες μαθητών τους, ωδεία και μουσικές σχολές, σωματεία ή κοινωνικοί φορείς με καλλιτεχνική δράση, κ.α.

Η συμμετοχή όλων στην εκδήλωση είναι  δωρεάν.

Στο χώρο της εκδήλωσης δεν θα υπάρξουν θέσεις κοινού. Ως εκ τούτου η είσοδος θα είναι δυνατή μόνο σε όσους έχουν δηλώσει ομαδική ή ατομική συμμετοχή.

Δηλώσεις συμμετοχής και περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα: www.eimaste1013.gr

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ειδήσεις

Σχόλια

Συνεργασίες

Διαδρομές

Podcasts

Επιστολές

Χρήσιμα

Μόνιμες στήλες