Παρασκευή, 14 Μαΐου, 2021

Μισοκρυμμένη η πινακίδα

Η οδός Αθανασίου Σκληρού μισοκρυμμένη πίσω από το ζωγραφισμένο από τους καλλιτέχνες του δρόμου κιβώτιο του ΟΤΕ στη βορειοδυτική πλευρά του παλιού νοσοκομείου Χανίων.

 

Στο 58ο επεισόδιο, ανταλάσσουμε τενεκεδές λάδι με… άδεια κυκλοφορίας, ενώ καταγράφουμε τις αντιδράσεις των φοιτητών, ψωνίζουμε στις εκπτώσεις και  αποζημιώνουμε Κινέζα νοικοκυρά

1 Comment

  1. Αρχαία γκράφιτι από το 2014 μ.Χ. σε σύνθεση με την tag-ιά ενός που ΗΤΑΝ γκραφιτάς και δεν θα είναι πλέον (καταλαβαίνει αυτός). Εφόσον ο Δήμος Χανίων δεν ζητά από τις επιχειρήσεις κοινής ωφέλειας να διατηρούν καθαρά τα ΚΑΦΑΟ, η θεωρητικά πανέμορφη πόλη μας θα έχει αυτό το χάλι για πολλά χρόνια ακόμη. Ενημερωτικά, ο ΟΤΕ παραδόξως αρνείται να αιτηθεί τη δίωξη των δραστών γκραφιτάδων – υπάρχει ο σχετικός Αριθμός Πρωτοκόλλου 174/4-4-2017 του ΟΤΕ Χανίων που το αποδεικνύει. Βάσει αυτού, η λύση που πλέον αναμένω πως θα προωθηθεί είναι η εγκατάσταση ψηφιακών καμερών ασφαλείας με τεχνικές δυνατότητες για αναγνώριση προσώπου επάνω στις μεταλλικές κολώνες των ΚΑΦΑΟ σε εκατοντάδες χιλιάδες σημεία σε κεντρικά σημεία και σε γειτονιές σε όλη την Ελλάδα, φυσικά με τη μοναδική υπάρχουσα Αιτιολόγηση της αποφυγής των φθορών από γκράφιτι. Ίσως κάποια μέρα, ίσως το 2114 μ.Χ., οι γκραφιτάδες αντιληφθούν ότι οι εν’ αγνοία τους χειραγωγημένες αναρχομηδενιστικές πρακτικές τους οδηγούν την κοινωνία μας όχι στην πλήρη απελευθέρωση που οραματίζονται αλλά στην απόλυτη ψηφιακή υποδούλωση.

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ειδήσεις

Σχόλια

Συνεργασίες

Διαδρομές

Podcasts

Επιστολές

Χρήσιμα

Μόνιμες στήλες