Σάββατο, 9 Δεκεμβρίου, 2023

Μήνυμα Κεφαλογιάννη για τις Πανελλαδικές

Με την ευκαιρία της έναρξης των Πανελλαδικών εξετάσεων ο υποψήφιος Βουλευτής Ρεθύμνου, κ. Γιάννης Κεφαλογιάννης με γραπτή του δήλωση ανέφερε τα εξής:

«Οι Πανελλαδικές Εξετάσεις που ξεκινούν σήμερα είναι για πολλά παιδιά η πρώτη μεγάλη δοκιμασία που αντιμετωπίζουν στο κατώφλι της ενήλικης ζωής τους. Όποιο και αν είναι το αποτέλεσμα των εξετάσεων, η δοκιμασία αυτή δεν είναι η πιο σοβαρή και σίγουρα δεν θα είναι η τελευταία.
Είναι ένα από τα πολλά μαθήματα που θα πάρουν για τη στάση που πρέπει να έχουν απέναντι στις δυσκολίες και τα εμπόδια που πολλαπλώς θα συναντήσουν στο μέλλον. Η υπέρβαση του καθενός από αυτά είναι από μόνη της μια μικρή επιτυχία. Προσωπικά έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στην νέα γενιά της Πατρίδας μας και πιστεύω στις πολλαπλές ικανότητες των νέων παιδιών.
Και αυτό είναι που εγώ επιθυμώ να κρατήσουν όλα τα παιδιά σε αυτό το στάδιο της ζωής τους, ανεξάρτητα αν πετύχουν το στόχο τους ή όχι: να δίνουμε τον καλύτερο μας εαυτό στον αγώνα που κάνουμε, με εντιμότητα και ήθος. Με αφορμή λοιπόν την έναρξη των Πανελλαδικών Εξετάσεων εύχομαι στην καθεμία και στον καθένα από τους συμμετέχοντες καλή δύναμη και καλά αποτελέσματα. Είναι σημαντικό να προσέλθουν στη διαδικασία με καθαρό μυαλό και πίστη στις δυνατότητες τους. Όλοι μας αναγνωρίζουμε τον σημαντικό αγώνα που δίνουν όλη τη χρονιά και κορυφώνεται αυτές τις μέρες και είμαστε δίπλα τους. Εύχομαι από καρδιάς καλή επιτυχία σε όλους τους συμμετέχοντες».


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Εντός εκτός και επί τα αυτά

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα