Τρίτη, 30 Νοεμβρίου, 2021

Μήνυμα Μαρκογιαννάκη στους πολίτες των Χανίων

Μήνυμα στους Χανιώτες και τις Χανιώτισες στέλνει με ανοιχτή επιστολή του ο πρώην υπουργός Χρήστος Μαρκογιαννάκης, λίγες ημέρες μετά την οριστικοποίηση της μη συμμετοχής του στο ψηφοδέλτιο της Ν.Δ. στα Χανιά, για τις επόμενες εθνικές εκλογές.

Αναλυτικά ο κ. Μαρκογιαννάκης αναφέρει:
«Αγαπητοί φίλοι
Έχετε προφανώς πληροφορηθεί την απόφαση του Προέδρου της Ν.Δ. Κυριάκου Μητσοτάκη να με θέσει εκτός συνδυασμού της Ν.Δ. στα Χανιά κατά τις προσεχείς βουλευτικές εκλογές. Η απόφαση αυτή με γεμίζει πικρία αλλά και με εξοργίζει. Όχι αυτή καθ’ εαυτή η απόφαση, αλλά οι αιτίες που την προκάλεσαν και η για μεγάλο χρονικό διάστημα προσβλητική και απαξιωτική συμπεριφορά στο πρόσωπό μου. Προ πάντων όμως οι σκοπιμότητες που εξυπηρετεί.

Για όλα αυτά όμως πολύ σύντομα θα σας ενημερώσω με κάθε λεπτομέρεια. Είμαι βέβαιος, ότι τότε ο καθένας από εσάς, το μόνο που θα σκεφθεί θα είναι η λέξη «ντροπή» .

Αυτή τη στιγμή το μόνο που θέλω, αφού σας ευχαριστήσω για τη συγκινητική συμπαραστάση που για άλλη μια φορά δείχνετε στο πρόσωπο μου, είναι να σας διαβεβαιώσω ότι ούτε και τώρα θα γονατίσω, όπως ίσως κάποιοι πιστεύουν. Θα συνεχίσω να είμαι πολιτικά ΠΑΡΩΝ. Θα συνεχίσω να έχω την ίδια σχέση με τους πολίτες.

Θα είμαι συνέχεια δίπλα σας. Όπως με ξέρετε. Πιστεύω ότι δεν έχω δικαίωμα να το βάλω στα πόδια. Να εγκαταλείψω το νομό μου και όλους εσάς.

Μακάρι οι άκαπνοι συμβουλάτορες του Προέδρου της Ν.Δ. να λειτουργήσουν όπως σκέφτομαι και συμπεριφέρομαι εγώ ακόμα και τώρα παρά την πικρία μου. Ίσως μπορέσουν, έστω και την τελευταία στιγμή να δουν ποιό είναι το συμφέρον του κόμματος γενικότερα αλλά προπάντων στα Χανιά.

Ψηλά το κεφάλι. Μπόρα είναι θα περάσει» .

3 Comments

  1. ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙ KANEIΣ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ ΕΦΟΣΟΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΑΡΚΟΓΙΑΝΝΑΚΗΣ ΣΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΤΟΥΣ……. ΑΙΣΧΟΣ ΚΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΣΤΟΝ ΚΥΡΙΑΚΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ. ΑΠΟΔΕΙΧΤΗΚΕ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΩΡΙΜΟΣ.

  2. Δεν ειμαι φανατικός νεοδημοκρατης αν και καπιες φορες ψηφισα. Θεωρώ ομως ντροπή για τα Χανια να μην ειναι στο ψηφοδελτιο ο Χρηστος Μαρκογιαννάκης

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Εντός εκτός και επί τα αυτά

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Σχόλια

Συνεργασίες

Διαδρομές

Podcasts

Επιστολές

Χρήσιμα