Κυριακή, 16 Ιανουαρίου, 2022

Μικρά – μικρά από τη σύσκεψη στην Περιφέρεια

• Ανακοινώσεις και ολοκληρώσεις: «Καλά κάνεις και τα ανακοινώνεις τα έργα Σταύρο, αλλά να υλοποιούνται» ήταν το δηκτικό σχόλιο του πρώην δημάρχου Κισσάμου Θοδωρή Σταθάκη (φωτ.) χθες λίγο πριν την ανακοίνωση της χρηματοδότησης του δρόμου Πλάτανος – Σφηνάρι. «Μα πώς δεν υλοποιούνται, υλοποιούνται» ανάφερε ο κ. Σταύρος Αρναουτάκης, «ούτε οι Αρχάνες δεν έχουν τόσα έργα» συμπλήρωσε ο Νίκος Καλογερής, σκορπώντας γέλια στην ομήγυρη. «Είχες εργαλεία ως δήμαρχος τότε (σ.σ. ήταν δήμαρχος Αρχανών) αλλά ήταν άλλες οι διαδικασίες και τα έργα προχωρούσαν, τώρα είναι πιο δύσκολα τα πράγματα» ήταν το σχόλιο του δημάρχου Κισσάμου Γ. Μυλωνάκη. «Λιμνοδεξαμενή Ελους, παράκαμψη Τοπολιών πάντως χρόνια έχουν ξεκινήσει και ακόμα δεν έχουν τελειώσει» παρατήρησε ο κ. Σταθάκης.

• Ψάρια Κισσάμου: Το καλό κλίμα συνεχίσθηκε και όταν ο κ. Αρναουτάκης (φωτ.) ανέφερε πως στην Κίσσαμο γίνονται πολλά έργα, ο δημοσιογράφος Αντώνης Μουντάκης του επισήμανε ότι «ε να πάρουμε στο Καστέλι την Περιφέρεια». «Να έλθουμε! Αλλά ένα ψάρι δεν έχετε καλό, ευτυχώς έχουμε τον Αμφιλόχιο που κάνει και κάνα τραπέζι γιατί εδώ οι δήμαρχοι…» απάντησε στο ίδιο κλίμα ο περιφερειάρχης.
«Το ψάρι το πληρώνουμε χρυσό» πάντως σχολίασε σκωπτικά στέλεχος της Περιφέρειας, εννοώντας πως τα τραπέζια “ξεπληρώνονται” με έργα…

• Η Ελένη Δοξάκη και ο Β.Ο.Α.Κ.: Την τοποθέτηση της Ελένης Δοξάκη (φωτ.) στη θέση της γενικής διευθύντριας των τεχνικών υπηρεσιών της Περιφέρειας Κρήτης ανακοίνωσε ο κ. Αρναουτάκης. Η επιλογή έγινε δεκτή με χειροκροτήματα από τους παριστάμενους καθώς αναγνωρίσθηκε η προσπάθεια της όλα αυτά τα χρόνια από το 2011 που ήταν προϊσταμένη των Τεχνικών υπηρεσιών της Περιφερειακής Ενότητας Χανίων να προχωρήσουν τα έργα του νομού. Με θερμά λόγια μίλησαν για την κα Δοξάκη τόσο ο κ. Αρναουτάκης, όσο και οι κ. Καλογερής και Μυλωνάκης.
Τώρα που η κα Δοξάκη θα έχει την ευθύνη για τις υπηρεσίες που σχετίζονται με τον καθαρισμό και τη συντήρηση του Β.Ο.Α.Κ. ας ελπίσουμε ότι θα δώσει έμφαση στο κλάδεμα και στον καθαρισμό και στο τμήμα από τη Γεωργιούπολη μέχρι την Κίσσαμο. Γιατί το προηγούμενο διάστημα κανείς δεν ήταν ευχαριστημένος από τις παρεμβάσεις των υπηρεσιών της Περιφέρειας…

1 Comment

  1. Το θέμα ΔΕΝ μόνο να “ανακοινώνονται τα έργα αλλά και να υλοποιούνται”. Διακαής πόθος ή όνειρα θερινής νυκτός; Ελπίζω, η νέα Γενική Διευθύντρια, σιδεροκέφαλη, να το δει πολύ πιο σοβαρά το θέμα διότι ΔΕΝ πάει αλλο αυτή η κατάσταση που επικρατεί στον “ΒΟΑΚ” δυτικής Κρήτης. Ένα από τα πολλά ομολογουμένως, χειρότερα σημεία του είναι και το τμήμα από τον κόμβο της Σούδας και φτάνει περίπου στα όρια της διασταύρωσης στο Καλάμι. Καθιζήσεις, κατολισθήσεις, δέντρα, καλαμιές και σε μερικά σημεία και η ασφαλτόστρωση. Όλα στην “ημερήσια διάταξη”. Ο Κρητικός λαός θέλει έργα για την ΑΣΦΑΛΕΙΑ του, για αυτόν και τα παιδιά του. Το ότι ΔΕΝ είμασταν ευχαριστημένοι πριν, δεν το κάναμε από βίτσιο αλλά από αγανάκτηση.

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Σχόλια

Συνεργασίες

Διαδρομές

Podcasts

Επιστολές

Χρήσιμα