Σάββατο, 23 Ιανουαρίου, 2021

Μια βραδιά στο Μπάντεν – Μπάντεν

Εντάξει μια ζωή την έχουμε, κι αν δεν τη γλεντήσουμε…
Να πάω στο Μπάντεν – Μπάντεν, να κόβω βόλτες με την Aston Martin, όπως είπε και ο αντιδήμαρχος Αθηναίων, να ξηγηθώ ζωή και κότα και άσε τα κορόιδα εδώ να μαλλιοτραβιούνται για το “απαγορευτικό” του Μπαμπινιώτη.
«Ραλίστα, όλο νεανικά παιχνίδια» με την Aston Martin, τις θύμησες, τις νοσταλγίες, την πικρή αλήθεια που είπες σε 20 λέξεις.
Ο.Κ., τα καρτούν νίκησαν τους αναπνευστήρες στις ΜΕΘ.
Ή μήπως όχι;
Να ξηγηθώ και λίγο Τραμπ στο Twitter, να πάρουν φωτιά τα μπατζάκια και να βρω ένα συντριβάνι να πέσω μέσα από τη χαρά μου.
Ποιος κορωνοϊός και σαχλαμάρες;
Είμαι trendy και μ’ αρέσει.
Και μετά, να γυρίσω μερακλής από το Μπάντεν – Μπάντεν, να πιάσω τις ρούγες και τις βόλτες, να παραγγείλω τροφοδιανομή με άλλα 20 άτομα -γκουρμέ και έτσι- να σφίξω τις σαμπάνιες και να μου φωνάζουν συνθηματικά οι άλλοι: «Είσαι γίγας».
Να πάω και στην ζούγκλα με τον Ταρζάν, να βρω την Τσίτα να πιάσουμε τη ρούμπα.
Ζωάρα, μάνα μου.

 

Στο 14ο επεισόδιο, ο Γιώργος Κώνστας λαμβάνει e-mail «απάτη» από μια δήθεν Αμερικανίδα αξιωματούχο με“δόλωμα” 4,7 εκ. ευρώ και σώζεται χάρη στις γνώσεις του στην διεθνή πολιτική.

1 Comment

  1. Ξέρω πολύ απλό κόσμο στα Χανιά που ονειρεύεται να έχει όχι ένα Aston Martin που δεν το γνωρίζει αλλά ένα Audi ξέρω γω ποιο αριθμό πάντως πανάκριβο και που φυσικά θα ήθελε μια ζωή σαν αυτή που νοσταλγεί τώρα ο κύριος δεν ξέρω ακριβώς ποιος μάλλον πλούσιος κύριος αντιδήμαρχος που έκανε απλά το λάθος να μην υπολογίσει τον φθόνο και την υποκρισία των ανθρώπων και είπε αυτό που ισχύει για τους περισσότερους αντίς να το κρατήσει για τον εαυτό του.

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ειδήσεις

Σχόλια

Συνεργασίες

Διαδρομές

Podcasts

Επιστολές

Χρήσιμα

Μόνιμες στήλες