Σάββατο, 2 Δεκεμβρίου, 2023

Μία λογική πρόταση

«Διάβαζα που γράψατε ότι δεν υπάρχουν σπίτια για τους φοιτητές. Στην περιοχή της Νέας Χώρας αλλά και στα Παχιανά και τον Αγιο Νεκτάριο υπάρχουν κατοικίες, γκαρσονιέρες και δυάρια σε λογικές τιμές που τα δίνουμε αποκλειστικά σε φοιτητές αλλά δεν τα προτιμούν, διότι δεν υπάρχει συγκοινωνία» μας ανέφερε αναγνώστης των “Χ.ν” με αφορμή πρόσφατο ρεπορτάζ για την έλλειψη στέγης στα Χανιά.
«Ακόμα κι αν ορισμένοι έρθουν από ανάγκη, συνήθως τον Φεβρουάριο μετά την εξεταστική φεύγουν γιατί βρίσκουν στα Κουνουπιδιανά ή στο κέντρο» προσέθεσε, ως ιδιοκτήτης και ο ίδιος.
Η πρόταση που έχει καταθέσει στο αστικό ΚΤΕΛ είναι να προβλεφθούν δύο δρομολόγια του λεωφορείου το πρωί και το μεσημέρι, σε ώρες αιχμής, να περνούν από τις οδούς Κισσάμου και Σκαλίδη αντί να τερματίζουν στην Πλατεία 1866, ώστε να εξυπηρετηθούν και αυτές οι περιοχές.
Μια λογική πρόταση που θα μπορούσε να την εξετάσει το ΚΤΕΛ και -γιατί όχι- σε συνεργασία με τον Δήμο Χανίων, αφού η έλλειψη στέγης έχει μετατραπεί σε κοινωνικό πρόβλημα.


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

1 Comment

  1. Σωστά πρεπει άμεσα η Δημοτική Αρχή Χανίων μαζί με το Αστικό ΚΤΕΛ Χανίων να ενισχυσει τις περιοχες κ της πολης αλλά κ του Ακρωτηρίου κ του Πλατανια κ της Σούδας με δρομολόγια όπως κ πρεπει να το σκεφτουν πλεον σοβαρά για την δημιουργία μιας 24ωρης λεωφορειακης συνδεσης του Αεροδρομίου Χανίων με την πολη των Χανίων!!!!!!!!!!!!

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα