Τετάρτη, 7 Ιουνίου, 2023

Μία εβδομάδα αργότερα η πρεμιέρα στη Σούπερ Λιγκ 2

Τηρώντας την… παράδοση η Σούπερ Λιγκ 2 αποφάσισε να αναβληθεί και φέτος η αρχικά προγραμματισμένη για τις 24 Οκτωβρίου πρεμιέρα του πρωταθλήματος αφού δεν έχει υπάρξει συμφωνία για τα τηλεοπτικά. Πλέον η 1η αγωνιστική αναμένεται να διεξαχθεί την 1η Νοεμβρίου εάν φυσικά υπάρξει συμφωνία με την ΕΡΤ.
Οι αποφάσεις που πάρθηκαν στην τηλεδιάσκεψη του ΔΣ της Super League 2-Football League της Τετάρτης:
-Τροποποιήθηκε η προκήρυξη του Πρωταθλήματος Super League 2, αγωνιστικής περιόδου 2020-21, όσον αφορά στην άνοδο των ομάδων στην SL1 μετά την απόφαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ (ένας απευθείας και ο δεύτερος θα δίνει διπλό αγώνα μπαράζ με την 13η της SL1)
-Αποφασίστηκε ομόφωνα η μετάθεση του Πρωταθλήματος Super League 2, αγωνιστικής περιόδου 2020-21 για την 1η Νοεμβρίου 2020, εφόσον έχει υπογραφεί σχετική σύμβαση τηλεοπτικών δικαιωμάτων με την ΕΡΤ.
-Αποφασίστηκε η έναρξη του Πρωταθλήματος Football League, αγωνιστικής περιόδου 2020-21 για τις 7 Νοεμβρίου 2020. Λόγω της προσφυγής της ΠΑΕ Νίκη Βόλου στο Διαιτητικό Δικαστήριο, δεν συζητήθηκε τίποτα άλλο για το πρωτάθλημα.
-Επίσημη μπάλα πρωταθλήματος ορίστηκε η Nike Magia Elite.
-Αποφασίστηκε ομόφωνα να ζητηθεί από ΕΠΟ να ανασταλούν οι ποινές των ποδοσφαιριστών, εφόσον λόγω covid δεν έχει υπήρξε αγωνιστική δράση για επτά μήνες.
-Δεν αναγνώστηκε το έγγραφο που απέστειλαν η ΠΑΕ Νίκη Βόλου και η ΠΑΕ Καβάλα μετά από ομόφωνη απόφαση του διοικητικού συμβουλίου.


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Εντός εκτός και επί τα αυτά

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα