Δευτέρα, 17 Ιανουαρίου, 2022

Μεσοβδόμαδα (Επ. 6)

Δημοσιογράφοι των «Χανιώτικων νέων» παρεμβαίνουν «μεσοβδόμαδα» με σχόλια, παρελειπόμενα και παρασκήνιο από τα μικρά και τα μεγάλα της πόλης.

Επεισόδιο 6

Στο 6ο επεισόδιο, κάνουμε κλάμπινγκ στα Νεώρια, αποκαλύπτουμε και σχολιάζουμε τις χρήσεις που προτείνουν οι μελετητές για την αξιοποίησή τους.

Επεισόδιο 5

Στο 5ο επεισόδιο, ταξιδεύουμε με ευτράπελα σε καιρό πανδημίας και αποκαλύπτουμε την «μαύρη τρύπα» του gov.gr ενώ αποκαθιστούμε την αλήθεια για την λιποθυμία της 19χρονης στα Χανιά μετά τον εμβολιασμό της.

Επεισόδιο 4

Μεσοβδόμαδα…4ο Επεισόδιο και με την ευκαιρία της ολοκλήρωσης των γυρισμάτων της ταινίας  “Ηοur of Pan” στα Χανιά, συζητάμε με τον σκηνοθέτη  Θοδωρή Θωμαδάκη για κινηματογραφικές παραγωγές στην Κρήτη.

Επεισόδιο 3

Στο 3ο επεισόδιο, καλωσορίζουμε και επίσημα το καλοκαίρι με τραυματισμούς σε παραλίες, κάνουμε… τζετ σκι στον Μπάλο και αναζητούμε μονοπάτι για τα Σεϊταν Λιμάνια.

Επεισόδιο 2

Στο 2ο επεισόδιο, συζητάμε «Μεσοβδόμαδα» για τις εξελίξεις στην διοίκηση του Δήμου Χανίων και τα πρώτα σενάρια για τους νέους μνηστήρες του δημαρχιακού θώκου… από το παρελθόν.

Επεισόδιο 1

Στο 1ο επεισόδιο, συζητάμε μεσοβδόμαδα για τις εξελίξεις στον πολύπαθο Λόφο Καστέλι, τους λουκετο-λάγνους και τους λουκετο-μάχους των Χανίων και την… βολική ανακατάληψη του κτηρίου της Μεραρχίας.

1 Comment

  1. Προβλέπω ότι εάν κατέβουν στις εκλογές ο ένας απέναντι στον άλλο , Σημανδηρακης Βάμβουκας, θα βλέπουμε προεκλογικά σποτ και δε θα καταλαβαίνουμε ποιο είναι ποιου. Θα διαφημίζουν τα ιδια έργα.

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Σχόλια

Συνεργασίες

Διαδρομές

Podcasts

Επιστολές

Χρήσιμα