Δευτέρα, 27 Μαρτίου, 2023

Μεγάλη συμμετοχή στο Κυνήγι Θησαυρού στη Χαλέπα

Με πολύ μεγάλη συμμετοχή -πάνω από 300 παιδιά, 55 ομάδες- ξεκίνησε το πρωί της Κυριακής το 4ο Κυνήγι Θησαυρού που πραγματοποιεί το «Κύτταρο Χαλέπας».Φέτος εκτός από τα παιδιά του 9ου,10ου, 11ου Δ.Σ. Χανίων συμμετείχαν και το 1ο και 2ο Δ.Σ. Κουνουπιδιανών καθώς και μαθητές της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης ως ομαδάρχες.
«Το πρώτο μας μέλημα είναι τα παιδιά να βρεθούν σε ένα κοινό περιβάλλον, οικείο γνώριμο, σε μια σχολική αυλή, σε μια όμορφη γειτονιά, να παίξουν, να συνεργαστούν, να συλλέξουν εμπειρίες, να περάσουν όλοι καλά» ανάφερε στα «Χ.Ν.» το μέλος του Δ.Σ. του «Κυττάρου» κ. Άννα Τζίβη.
Φέτος το Κυνήγι θησαυρού εμπλουτίσθηκε ακόμα περισσότερο με στόχο οι μετέχοντες να διασκεδάσουν και πραγματοποιήθηκε κυρίως στην αυλή του 9ου Δ.Σ.
«Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι από τη συμμετοχή γιατί το Κυνήγι διοργανώθηκε σε σύντομο χρονικό διάστημα. Ευχαριστούμε όλους τους γονείς που συντροφεύουν τα παιδιά τους και τα ενθάρρυναν να συμμετέχουν φέρνοντας και τρόφιμα για το Παντοπωλείο Αλληλεγγύης το οποίο λειτουργεί από τον Δεκέμβριο του 2011στη Χαλέπα σε χώρο που μας έχει παραχωρήσει το ΤΕΙ και από το οποίο βοηθιούνται περίπου 100 οικογένειες με σοβαρά οικονομικά προβλήματα».


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Εντός εκτός και επί τα αυτά

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα