29.5 C
Chania
Τετάρτη, 6 Αυγούστου, 2025

Με δελτία εισόδου το ρεσιτάλ στην Αρχαία Απτέρα

Με Δελτία Εισόδου θα πραγματοποιείται η είσοδος στον αρχαιολογικό χώρο της Απτέρας για το ρεσιτάλ «Του ανέμου και της παινεμένης – από τον Lully στον Θεοδωράκη», με τον βαθύφωνο Χριστόφορο Σταμπόγλη, τη Δευτέρα 11 Αυγούστου στις 9 μ.μ. Συνοδεία στο πιάνο Δημήτρης Γιάκας.

Οπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση «οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προμηθευτούν δωρεάν τα Δελτία Εισόδου από το Πνευματικό Κέντρο Χανίων την Πέμπτη 7, Παρασκευή 8, Σάββατο 9 Αυγούστου 2025, από τις 9 π.μ. έως 9 μ.μ. και τη Δευτέρα 11 Αυγούστου 10 π.μ. – 5 μ.μ.
Τα Δελτία Ελεύθερης Εισόδου είναι απαραίτητα για την είσοδο στον αρχαιολογικό χώρο.
Το ρεσιτάλ πραγματοποιείται στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Κρήτης, που διοργανώνεται από την Περιφέρεια Κρήτης. Συνδιοργάνωση: Υπουργείο Πολιτισμού – Εφορεία Αρχαιοτήτων Χανίων».


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα