Τετάρτη, 3 Μαρτίου, 2021

Με άλλα λόγια

Κύριε πρόεδρε,
είναι χαρακτηριστικό το πώς οι συνήγοροι του Δημοσίου υποστήριξαν τη μη καταβολή των “κλαπέντων” από τις συντάξεις των συνταξιούχων χρημάτων, αν και αυτά επιδικάσθηκαν να τους επιστραφούν με δικαστικές αποφάσεις: Ισχυρίστηκαν πως υπάρχουν ταμειακές δυσκολίες (στο κράτος) λόγω της πανδημίας, και άρα θα πρέπει να απορριφθούν οι αιτήσεις των συνταξιούχων, λόγω υπέρτερου δημοσίου συμφέροντος!
Ανέφεραν επίσης πως, λόγω της πανδημίας, δαπανήθηκαν χρήματα για να αυξηθούν οι ΜΕΘ. Κι ας ξεπερνούν οι θάνατοι από κορωνοϊό στη χώρα μας τους 5.000! Κι ας φωνάζουν οι γιατροί των νοσοκομείων για ΜΕΘ! Επικαλούνται επίσης την… κρίση στον Έβρο και την… αγορά των 18 γαλλικών αεροσκαφών Rafale, ακόμη και το προσφυγικό!
…Μα, γιατί δεν λένε ξεκάθαρα πως οι συνταξιούχοι «κακώς ζούνε ακόμη;», οπότε ας μην έχουν απαιτήσεις;

1 Comment

  1. Εύστοχο σχόλιο, εύλογες οι απορίες. Ξέχασαν, βέβαια, να προσθέσουν στα “επιχειρήματά” τους (και στο σχόλιο επίσης ξεχάστηκε…) πως δυο μεγάλα κόμματα, που κυβέρνησαν επί δεκαετίες, χρωστούν στο Δημόσιο μερικές εκατοντάδες εκατομμύρια χωρίς προοπτική εξόφλησης. Ας δείξουν, λοιπόν, κατανόηση οι συνταξιούχοι: τα κόμματα πρέπει να ζήσουν, για το καλό τής δημοκρατίας, αυτοί ας πεθάνουν – για το καλό των κομμάτων!

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ειδήσεις

Σχόλια

Συνεργασίες

Διαδρομές

Podcasts

Επιστολές

Χρήσιμα

Μόνιμες στήλες