Σάββατο, 30 Σεπτεμβρίου, 2023

Ματιές στον κόσμο…

Ουάσιγκτον: Ανατολή του ηλίου με νέφος

Ο καπνός από τις πυρκαγιές του Καναδά δημιουργεί ομίχλη μπροστά από το Μνημείο της Ουάσιγκτον κατά την ανατολή του ηλίου.

Πολωνία: “Corpus Christi” εορτασμοί

Πιστοί σκορπίζουν πέταλα λουλουδιών καθώς συμμετέχουν στην παραδοσιακή πομπή της θρησκευτικής γιορτής “Corpus Christi” στην κεντροδυτική Πολωνία.

Γερμανία: Θρησκευτική γιορτή

Και στη Γερμανία γιορτάζεται η ετήσια πομπή “Corpus Christi”, όπου κορίτσια περπατούν σε ένα νησί αφού διέσχισαν τη λίμνη Staffelsee με βάρκες.

Τσεχία: Διεθνές φεστιβάλ σκηνογραφίας

Μέλη της “Ένωσης Παραστατικών και Οπτικοακουστικών Καλλιτεχνών” της Ισπανίας παρελαύνουν στην αγορά Holesovice στην Πράγα. Η 15η έκδοση του διεθνούς φεστιβάλ σκηνογραφίας και αρχιτεκτονικής θεάτρου προβάλλει σύγχρονα σκηνογραφικά έργα από όλο τον κόσμο.

Θιβέτ: Δημοτικό σχολείο

Μια φωτογραφία που τραβήχτηκε με drone δείχνει το δημοτικό σχολείο του δήμου Zhaxizom, το πλησιέστερο σχολείο στο όρος Qomolangma. Ιδρύθηκε το 1983 και σήμερα φοιτούν 921 μαθητές! Τα παιδιά των αγροτών, των κτηνοτρόφων και των αστικών οικογενειών που αντιμετωπίζουν δυσκολίες απαλλάσσονται από τα έξοδα σίτισης, διαμονής και βασικών σχολικών εξόδων.


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα