Πέμπτη, 29 Σεπτεμβρίου, 2022

Ματιές στον κόσμο

minoan lines

Bρετανία:

Θεατές με εισιτήρια στο Μνημείο της Βασίλισσας Βικτώριας στο Λονδίνο. Η Βρετανία απολαμβάνει ένα τετραήμερο αργίας για να γιορτάσει το Πλατινένιο Ιωβηλαίο της Βασίλισσας Ελισάβετ Β’ 70 χρόνια από την άνοδό της στο θρόνο στις 6 Φεβρουαρίου 1952.

Ιταλία:

Ματιές στον κόσμοΗ ομάδα ακροβατικών επίδειξης της ιταλικής αεροπορίας, η Frecce Tricolori, πετά πάνω από την παρέλαση κατά τη διάρκεια των εορτασμών της Ημέρας της Δημοκρατίας «Festa della Repubblica» στη Ρώμη. Η επέτειος σηματοδοτεί την ίδρυση της Ιταλικής Δημοκρατίας το 1946.

Κίνα:

Ματιές στον κόσμοΈνας άνδρας περπατά σε σταθμό του μετρό, μετά τη χαλάρωση των περιορισμών για τον COVID-19, στη Σαγκάη, στην Κίνα. Η κυβέρνηση της Σαγκάης ήρε τους περισσότερους περιορισμούς για τον COVID-19 την 1η Ιουνίου. Η πλειονότητα του πληθυσμού των 25 εκατομμυρίων της Σαγκάης ήταν σε θέση μετακινηθεί ελεύθερα χωρίς να χρησιμοποιήσει κανένα πάσο, εκτός από εκείνους που ζουν σε περιοχές μεσαίου και υψηλού κινδύνου. Υπάρχουν ακόμη 190.000 άνθρωποι υπό lockdown, καθώς και 450.000 σε ζώνες ελέγχου.

Ισπανία:

Ματιές στον κόσμοΟι πιστοί παρευρίσκονται στη θρησκευτική πομπή της εικόνας Simpecado στο χωριό El Rocio, στην Ουέλβα της Ισπανίας, 02 Ιουνίου 2022. Χιλιάδες πιστοί πρόκειται να φτάσουν στο Almonte για να παρευρεθούν στο προσκύνημα Whitsun το επόμενο Σαββατοκύριακο για πρώτη φορά σε δύο χρόνια λόγω του COVID- 19 πανδημία.

Ουγγαρία:

Ματιές στον κόσμοPhacelia, ένα μελιτοφόρο φυτό, πολύ δημοφιλές στις μέλισσες σε ένα χωράφι κοντά στο Debrecen, της Ουγγαρίας. Από ένα εκτάριο phacelia, οι μέλισσες μπορούν να παράγουν πάνω από 700 κιλά μέλι.

Ελβετία:

Ματιές στον κόσμοΈνα χελωνάκι αλμπίνο από τα Γκαλαπάγκος φωτογραφίζεται δίπλα σε ένα άλλο μωρό και μια γιγάντια χελώνα των Γκαλαπάγκος στο Tropiquarium στο Servion, της Ελβετίας.


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ειδήσεις

Χρήσιμα