Δευτέρα, 2 Οκτωβρίου, 2023

Μαρτσούκος: «Ενότητα, συστράτευση και ομοψυχία»

Κάλεσμα ενότητας απευθύνει με γραπτή του δήλωση ο νεοεκλεγείς πρόεδρος της Super League 2, Πέτρος Μαρτσούκος, τη στιγμή που εκκρεμεί η προσφυγή του αντιπάλου του στις αρχαιρεσίες της περασμένης Τετάρτης (8/3), Αντώνη Ροκάκη, στο Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ, με την οποία θέτει θέμα ακυρότητας της διαδικασίας. «Είναι μονόδρομος να κάνουμε μία νέα αρχή … Χρειαζόμαστε την επανεκκίνηση. Απαιτούμε τα κεκτημένα. Ξεκινάμε με στέρεες βάσεις συνεργασίας, ομοψυχίας, αλληλεγγύης», αναφέρει μεταξύ άλλων ο κ. Μαρτσούκος, ο οποίος εκφράζει την ελπίδα ότι η Πολιτεία, μέσω του υφυπουργού Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη, θα σταθεί αρωγός στην προσπάθεια των ομάδων της κατηγορίας να αποδράσουν από το τέλμα, όπως τονίζει χαρακτηριστικά.

Η δήλωση του Πέτρου Μαρτσούκου:

«Αγαπητοί φίλοι, συνεργάτες, φίλαθλοι,
Ήταν μεγάλη μου τιμή να διεκδικήσω, αλλά πλέον μεγαλύτερη ευθύνη να ηγούμαι από το αξίωμα του προέδρου στην Super League 2.
Θα ήθελα, αρχικά, να ευχαριστήσω από καρδιάς όλους τους εκπροσώπους των ομάδων με δικαίωμα ψήφου, που με τη στάση και τη συμπεριφορά τους συνετέλεσαν σε ένα ήρεμο και πολιτισμένο κλίμα αρχαιρεσιών. Κι εκείνες που με τίμησαν δια της ψήφου τους, αλλά κι εκείνες που είχαν διαφορετική επιλογή.
Όπως ευχαριστώ και τον κύριο Αντώνη Ροκάκη, με τον οποίο υπήρξαμε “αντίπαλοι” αποκλειστικά και μόνον στην εκλογική διαδικασία.
Όλοι μας είμαστε μπαρουτοκαπνισμένοι στο άθλημα που έχουμε αγαπήσει, δεθεί και πονάμε. Το ποδόσφαιρο. Ιδιαίτερα σε αυτό το ποδόσφαιρο για το οποίο αιμορραγήσαμε οικονομικά για να το στηρίξουμε την τελευταία περίοδο, τόσο της οικονομικής κρίσης, όσο και της πανδημίας του Covid-19.
Είναι μονόδρομος, λοιπόν, αγαπητοί συνεργάτες να κάνουμε μία νέα αρχή. Και σας αποκαλώ συνεργάτες, διότι έχετε τον λόγο μου και την απόλυτη δέσμευσή μου, πως αντιπαλότητα θα υπάρχει μόνο στο πρωτάθλημα, στους αγωνιστικούς χώρους και μόλις για 90 λεπτά.
Δεν πρέπει να επιστρέψουμε σε ατραπούς του παρελθόντος. Δεν χωράνε οι κόντρες, οι αντιπαραθέσεις, οι έριδες μεταξύ μας. Έχουμε κοινούς στόχους, διεκδικήσεις και οράματα.
Για να διεκδικήσουμε, λοιπόν, αυτά που μας αξίζουν χρειάζεται ΕΝΟΤΗΤΑ, ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΣΗ και ΟΜΟΨΥΧΙΑ.
Διαθέτουμε ένα καταπληκτικό εμπορικό προϊόν στον προθάλαμο της πρώτης τη τάξει επαγγελματικής κατηγορίας, της Super League. Για το συγκεκριμένο προϊόν πρέπει να δείξουμε ενωμένοι στον κόσμο που είναι διψασμένος για ποδόσφαιρο, στους χορηγούς που μας περιμένουν, στην ευνομούμενη Πολιτεία με την οποία δεν έχουμε να χωρίσουμε τίποτα απολύτως και θεωρούμε πως θα είναι αρωγός στην εξεύρεση άμεσων και δίκαιων λύσεων.
Θεωρούμε και πιστεύουμε, πως ο πρώτος τη τάξει υπεύθυνος του Αθλητισμού στην χώρα μας θα δείξει την ευθυκρισία, την καλή θέληση και θα σταθεί αρωγός μας, ώστε να αποδράσουμε από το τέλμα.
Ο κ. Λευτέρης Αυγενάκης έχει αποδείξει πως θέλει, μπορεί και θα ενσκήψει στα διαιωνιζόμενα προβλήματά μας, όπως έχει κάνει δημιουργικά κι αποφασιστικά στο παρελθόν σε παρόμοιες καταστάσεις.
Χρειαζόμαστε την επανεκκίνηση. Απαιτούμε τα κεκτημένα. Ξεκινάμε με στέρεες βάσεις συνεργασίας, ομοψυχίας, αλληλεγγύης.
Να ξέρετε ότι αυτά που μας ΕΝΩΝΟΥΝ είναι απείρως περισσότερα απ΄ όσα μας ΧΩΡΙΖΟΥΝ. Και έτσι, με αυτό το σκεπτικό και τη νοοτροπία πρέπει να πορευτούμε.
Θα ήθελα να ευχαριστήσω την προηγούμενη διοίκηση και κυρίως όλους εσάς που έχουμε επί ώρες συζητήσει και συμφωνήσει για τις λύσεις που θα μας βγάλουν από το τέλμα και τα αδιέξοδα.
Πρέπει ΕΝΩΜΕΝΟΙ και ΣΥΜΠΑΓΕΙΣ να ξεκινήσουμε σκληρή δουλειά από ΧΘΕΣ. Και να είστε βέβαιοι πως η SUPER LEAGUE 2 θα κερδίσει και ΟΣΑ ΔΙΕΚΔΙΚΕΙ και ΟΣΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΗΣ ΑΞΙΖΟΥΝ.
Νομίζω πως όλοι μας έχουμε ευθύνες και υποχρεώσεις, ώστε το ποδοσφαιρικό προϊόν που αφαιρέθηκε από τον φίλαθλο κόσμο να επιστρέψει στον φυσικό του χώρο με δυναμική, θέαμα αλλά και Fair Play απ΄ όλους.
Σας ευχαριστώ προκαταβολικώς».


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

1 Comment

  1. σας ευχαριστώ εκ των προτέρων…….. όχι σάς ευχαριστώ προκαταβολικως χαχαχα ………….. αυτή η λέξη θυμίζει κάποιον από τα ψηλά βουνά…………………….τα συμπεράσματα δικά σας………!!!!!

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Εντός εκτός και επί τα αυτά

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα