Κυκλοφοριακές ρυθµίσεις θα ισχύσουν αύριο Κυριακή στo πλαίσιo διεξαγωγής του 10ου Μαραθώνιου αγώνα δρόµου Κρήτης καθώς και των παράλληλων αγώνων δρόµου, από τις 06:30 το πρωί έως τις 14:00.
Ό πως ανακοίνωσε η Αστυνοµία θα γίνει διακοπή της κυκλοφορίας στο οδικό δίκτυο κατά µήκος της διαδροµής του Μαραθωνίου και παράλληλων αγώνων δρόµου, καθώς και σε κάθετες οδούς που οδηγούν σε αυτές και συγκεκριµένα:
•Με αφετηρία από την οδό Ελευθερίου Βενιζέλου (ύψος Εθνικού σταδίου Χανίων) – Χατζηµιχάλη Γιάνναρη – Χάληδων – Κουντουριώτη – πλατεία Τάλω Ακτή Κανάρη – Ακτή Παπανικολή – Μονής Γωνιάς – Κων/νου Παλαιολόγου – Σελίνου – Γεωργιακάκηδων – κόµβος Κλαδισού – κατά µήκος της Παλαιάς Εθνικής οδού Χανίων/Κισσάµου έως το κόµβο του Ταυρωνίτη – και επιστροφή µέσω Π.Ε.Ο. Χανίων-Κισσάµου και στη συνέχεια από Στρατή Παντελάκη (Κάτω ∆αράτσο) – Αγ. Αποστόλων – Χρυσή Ακτή – ∆ασκαλογιάννη – κόµβος Χρυσής Ακτής – Κισσάµου – Σκαλίδη και έως τον τερµατισµό στην οδό Ελευθερίου Βενιζέλου στο ύψος Εθνικού Σταδίου Χανίων.
• Τονίζεται ότι µόνο το τµήµα του οδικού δικτύου, κατά µήκος της Π.Ε.Ο. Χανίων – Κισσάµου, έως και το Κόµβο Κλαδισσού θα δίδεται σταδιακά στη κυκλοφορία ανάλογα µε το χρονοδιάγραµµα διέλευσης των δροµέων του Μαραθωνίου, ενώ στην πόλη των Χανίων θα ισχύσουν κανονικά οι κυκλοφοριακές ρυθµίσεις από την 06:30 έως και την 14:00 ως ορίστηκε ανωτέρω
Η κίνηση των οχηµάτων προς το κέντρο της πόλης των Χανίων θα εκτρέπεται από παράπλευρες οδούς.
Παρακαλούνται όλοι οι οδηγοί να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στα παραπάνω σηµεία και για την καλύτερη εξυπηρέτηση τους να συµµορφώνονται στα σήµατα και τις υποδείξεις των τροχονόµων.


