Σάββατο, 4 Φεβρουαρίου, 2023

Μ. Γκάγκα: Άλματα του νοσοκομείου Χανίων στην ψηφιοποίηση

Για «άλματα του Νοσοκομείου στην ψηφιοποίηση» μίλησε η αναπλ. Υπουργός Υγείας στους δημοσιογράφους το πρωί της Τρίτης κατά την διάρκεια επισκεψής της στο νοσηλευτικό ίδρυμα. Παράλληλα, η κα Γκάγκα επεσήμανε ότι δεν είναι στους σκοπούς του υπουργείου η μείωση των νοσοκομείων στην Κρήτη ενώ για τις παραιτήσεις γιατρών απάντησε πως δεν υπάρχει αύξηση καθώς ανάλογες ήταν και την προηγούμενη περίοδο.
Ερωτηθείσα, για τις μεγάλες ελλείψεις προσωπικού απάντησε ότι είναι σε εξέλιξη μια σειρά από διαγωνισμούς ωστόσο το πρόβλημα της έλλειψης γιατρών εντάθηκε κατά τη διάρκεια της οικονομικής κρίσης.

Η επίσκεψη της αναπληρώτριας υπουργού στο Νοσοκομείο Χανίων ξεκίνησε από το παιδοδιαβητολογικό ιατρείο ενώ στην συνέχεια επισκέφθηκε τον χώρο του ρομποτικού συστήματος διαλογής φαρμάκων.
Η αντιπρόεδρος της ΕΓΕΣΥΧ κ. Κατερίνα Μανιμανάκη έθιξε στην κα Γκάγκα, το ζήτημα της έλλειψης προσωπικού και ειδικά των ειδικευόμενων.
Η Yπουργός εγκαινίασε το μηχάνημα ρομποτικής και στη συνέχεια ξεναγήθηκε στις εργασίες ανακατασκευής της χειρουργικής κλινικής με τον διευθυντή της κ. Καστανάκη να θίγει θέματα που αφορούν στην ενίσχυση της κλινικής.


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Εντός εκτός και επί τα αυτά

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα