15.4 C
Chania
Πέμπτη, 1 Μαΐου, 2025

Life & Fame

Η Αντζελίνα Τζολί και η τραγουδίστρια Έλι Γκούλντινγκ συµµετέχουν σε µία νέα σειρά ντοκιµαντέρ για το περιβάλλον µε τίτλο «Μέλισσα: Άγρια». Η Αντζελίνα Τζολί έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τις µέλισσες λόγω του µη κερδοσκοπικού της έργου στην Καµπότζη, όπου οι µέλισσες είναι σηµαντικές για την ιθαγενή κοινότητα και η Έλι Γκούλντινγκ έχει κάνει πολλά για να προωθήσει σηµαντικούς σκοπούς. Η Γκούλντινγκ εκτός από την αφήγηση της ιστορίας, έχει  αναλάβει την πρωτότυπη µουσική επένδυση µαζί µε τον Τζιµ Φέρφιλντ, ενώ η Τζολί πρόκειται να συµµετάσχει παραχωρώντας συνέντευξη και ως συνεργάτιδα των δηµιουργών του ντοκιµαντέρ.

***

Ο Χιου Γκραντ κάνει εκστρατεία κατά των φορητών υπολογιστών στα σχολεία, δηλώνοντας ότι είναι το τελευταίο πράγµα που χρειάζονται οι µαθητές. Ο Άγγλος ηθοποιός, ο οποίος έχει πέντε παιδιά, µίλησε σε εκδήλωση σε σχολείο του Λονδίνου και µάλιστα συστήθηκε ως ένας ακόµα θυµωµένος γονέας που δίνει την αιώνια, εξαντλητική και καταθλιπτική µάχη µε τα παιδιά που θέλουν µόνο να βρίσκονται µπροστά σε µια οθόνη. Επισήµανε ότι η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι ήταν όταν το σχολείο αποφάσισε να δίνει σε κάθε παιδί ένα Chromebook, στο οποίο κάνουν τα περισσότερα µαθήµατα αλλά και τις εργασίες. Ο Χιου Γκραντ εµφανίστηκε δίπλα στον Aµερικανό ψυχολόγο δρ. Τζόναθαν Χάιν, ο οποίος διεξάγει εκστρατεία για την απαλλαγή των σχολείων από τηλέφωνα, την απαγόρευση της πρόσβασης σε smartphones για άτοµα κάτω των 14 ετών και την απαγόρευση των µέσων κοινωνικής δικτύωσης σε άτοµα κάτω των 16 ετών.

***

Λαµπερά ονόµατα, απαρτίζουν την κριτική επιτροπή του 78ου Φεστιβάλ των Καννών. Οι καλλιτέχνες θα αξιολογήσουν 21 κινηµατογραφικές δηµιουργίες οι οποίες διεκδικούν τον πολυπόθητο Χρυσό Φοίνικα. Μεταξύ άλλων στην επιτροπή θα είναι η Χάλι Μπέρι ενώ στο τιµόνι της κριτικής επιτροπής θα βρίσκεται η Ζυλιέτ Μπινός, ώστε να επιλέξουν τον νικητή του Χρυσού Φοίνικα καθώς και των υπολοίπων βραβείων.

***

Ο Κέντρικ Λαµάρ είναι ο πρώτος ράπερ που κέρδισε πάνω από 9 εκατοµµύρια δολάρια από µια συναυλία στο πλαίσιο της περιοδείας του. Τα έσοδα προέρχονται από την πώληση 47.354 εισιτηρίων (100%) µε µέση τιµή 192,70 δολάρια. Ο Λαµάρ έγινε ο πρώτος ράπερ στην ιστορία που κερδίζει πάνω από 9 εκατοµµύρια δολάρια από µία µόνο συναυλία ως πρώτο όνοµα ή ένα από τα πρώτα ονόµατα, καταρρίπτοντας το ρεκόρ του Έµινεµ το 2019, όταν συγκέντρωσε έσοδα 8.708.390 δολαρίων από µια συναυλία στη Μελβούρνη.


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Εντός εκτός και επί τα αυτά

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα