Παρασκευή, 29 Σεπτεμβρίου, 2023

Λέσχη Φιλαναγνωσίας

Η Ορθόδοξος Ακαδημία Κρήτης (ΟΑΚ), αναγνωρίζοντας τη σημασία του βιβλίου, συνεχίζει τη Λέσχη Φιλαναγνωσίας, το Σάββατο 26 Νοεμβρίου και ώρα 12:00 μ., στον χώρο της Βιβλιοθήκης του Ιδρύματος «Το Φως», με θέμα: «Έλληνες πεζογράφοι με φόντο την Κρήτη».

Στην πρώτη συνάντηση θα συζητηθεί το βιβλίο της κας Μαρινέλλας Βλαχάκη, με τίτλο: «Σιλάνς Σιλβουπλέ», με την παρουσία της ίδιας.

Η Λέσχη θα είναι ανοικτή για το κοινό και στις μηνιαίες συναντήσεις τα μέλη της θα συζητούν γύρω από ένα βιβλίο, το οποίο θα έχουν διαβάσει, μετά από κοινή συμφωνία με τους υπεύθυνους της Λέσχης, κα Ανδρομάχη Χουρδάκη και κ. Ιωάννη Μουντογιαννάκη. Η ανθρώπινη επικοινωνία μέσα από τη δημιουργική συζήτηση γύρω από την ανάγνωση ενός βιβλίου αποτελεί πάντα ευχάριστη αξιοποίηση του ελεύθερου χρόνου.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε με τον κ. Ιωάννη Μουντογιαννάκη, Βιβλιοθηκονόμο της ΟΑΚ (τηλ.: 2824022245), E-mail: oac@oac.gr.

Εξάλλου, η Βιβλιοθήκη της Ορθοδόξου Ακαδημίας Κρήτης περιμένει τους μικρούς της φίλους, το Σάββατο 26 Νοεμβρίου και ώρα 11 π.μ., για να περάσουν ένα «Σάββατο στη Βιβλιοθήκη της ΟΑΚ». Από τον Γιάννη Μουντογιαννάκη, Βιβλιοθηκονόμο της ΟΑΚ, θα ακούσουν το βιβλίο, με τίτλο: «Μπιζζζζ» των Άγγελου Αγγέλου και Έμης Σίνη, το οποίο απέσπασε ειδικό βραβείο στα Βραβεία ΙΒΒΥ 2022 για την εικονογράφησή του από την εικονογράφο Ντανιέλα Σταματιάδη. Το «Μπιζζζζ» είναι η πιο ρεαλιστική απεικόνιση μίας σχολικής τάξης, όπου το παραμικρό γεγονός μπορεί να γίνει αφορμή για γέλιο και διασκέδαση, αλλά και για βαθύτερες σκέψεις σχετικά με την επιμονή, τους αποχαιρετισμούς, την ανάγκη ένταξης, τη φιλία, τις φοβίες.


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα