Σάββατο, 23 Σεπτεμβρίου, 2023

Κύκλος σεμιναρίων για προβλήματα με το αλκοόλ στα Χανιά

Κύκλος σεμιναρίων αποκλειστικά για ανθρώπους που αισθάνονται ότι έχουν προβληματική σχέση με το αλκοόλ, πραγματοποιείται από τα Προγράμματα Προαγωγής Αυτοβοήθειας Χανίων και Σητείας, με τίτλο: «Συζητώντας για την Προβληματική Σχέση με το Αλκοόλ: Αιτίες και Αντιμετώπιση».
Τα σεμινάρια θα ξεκινήσουν την Δευτέρα 28/2/2022 και θα πραγματοποιούνται κάθε Δευτέρα έως τις 14/3/2022 στις 18:00.
Δηλώσεις συμμετοχής γίνονται στα τηλέφωνα των Προγραμμάτων, Χανιά 28210 23432, και Σητεία 28430 29620, καθημερινά 9:00-20:00, έως και την Παρασκευή 25/2/2022, προκειμένου να υπάρχει χρόνος και για τις ατομικές ενημερωτικές συναντήσεις, που προηγούνται των σεμιναρίων.
Για τη διασφάλιση της υγείας των συμμετεχόντων/ουσών από τον COVID-19 και την προστασία του κοινωνικού συνόλου, τα σεμινάρια θα πραγματοποιηθούν διαδικτυακά μέσω ΖΟΟΜ.
Η συμμετοχή στα σεμινάρια, όπως και σε όλες τις δράσεις του Προγράμματος Προαγωγής Αυτοβοήθειας, είναι δωρεάν και αφορά σε κατοίκους των ευρύτερων περιοχών Χανίων και Σητείας. Άνθρωποι από διαφορετικά σημεία της Κρήτης, που ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν, μπορούν να επικοινωνήσουν με τα Προγράμματα και να διερευνηθούν οι δυνατότητες εμπλοκής τους.


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα