Σάββατο, 1 Απριλίου, 2023

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στον ΒΟΑΚ στα Μεγάλα Χωράφια

Τίθενται σε ισχύ από αύριο –όπως είχαν γράψει τα Χανιώτικα νέα– κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στον ΒΟΑΚ πριν από τον κόμβο στα Μεγάλα Χωράφια.

 

Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. αναλυτικά «ανακοινώνεται, με απόφαση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Χανίων, η έναρξη λήψης προσωρινών κυκλοφοριακών ρυθμίσεων – τοποθέτηση εργοταξιακής σήμανσης, στα πλαίσια υλοποίησης έργου αντιμετώπισης κατολισθητικών φαινομένων επί του ΒΟΑΚ στη θέση Ρέμα Ζαχαριά προ κόμβου για Μεγάλα Χωράφια, της Περιφερειακής Ενότητας Χανίων, με εναλλάξ κυκλοφορία των δύο κατευθύνσεων με χρήση φωτεινής σηματοδότησης.
Συγκεκριμένα, προκειμένου αποκατασταθεί τμήμα του νότιου πρανούς του Β.Ο.Α.Κ., με τις παραπάνω προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις η κυκλοφορία θα μετατοπιστεί στο βόρεια άκρο του υφιστάμενου οδοστρώματος και θα διεξάγεται ως προαναφέρθηκε, με εναλλάξ κυκλοφορία των δύο κατευθύνσεων, κάνοντας για το σκοπό αυτό χρήση φωτεινής σηματοδότησης ισχύουσες έως την 18:00 ώρα της 01/06/2023.
Παρακαλούνται όλοι οι οδηγοί να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στ παραπάνω σημείο και για την διευκόλυνση των μετακινήσεων τους και την καλύτερη εξυπηρέτηση τους, να συμμορφώνονται με τις υποδείξεις και τα σήματα των τροχονόμων καθώς και την ειδική σήμανση»


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα