Πέμπτη, 2 Φεβρουαρίου, 2023

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στον ΒΟΑΚ στα Χανιά

Ανακοινώνεται, με απόφαση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Χανίων, η έναρξη εφαρμογής κυκλοφοριακών ρυθμίσεων στα πλαίσια υλοποίησης του έργου Άμεσες ενέργειες για αποκατάσταση ζημιών στο οδικό δίκτυο και υποδομές των περιοχών της Περιφέρειας Κρήτης που επλήγησαν από φυσικές καταστροφές το 2019-υποέργο: Επισκευή – Συντήρηση Ν.Ε.Ο.Δ. στα όρια του Νομού Χανίων (Κόμβος Μουρνιών, τμήμα 1ο και 2ο)¨.

Ειδικότερα:

1ο ΤΜΗΜΑ: κατά το χρονικό διάστημα από την 07:00 ώρα της 07/11/2022 έως την 20:00 ώρα της 12/11/2022, θα διακοπεί η κυκλοφορία οχημάτων μόνο στο ρεύμα κυκλοφορίας από Χανιά προς Κίσσαμο επί του Βόρειου Οδικού Άξονα Κρήτης (Β.Ο.Α.Κ.) στο τμήμα από το κόμβο Σούδας έως και το κόμβο Μουρνιών.
Ένεκα της απαγόρευσης, η κυκλοφορία των οχημάτων με κατεύθυνση προς Κίσσαμο θα πραγματοποιείται/εκτρέπεται από την έξοδο του κόμβου Σούδας- Αλ. Παπαναστασίου προς Λεωφόρο Σούδας και στη συνέχεια δια μέσου παράπλευρων οδών σύμφωνα με την ειδική σήμανση.

2ο ΤΜΗΜΑ: κατά το χρονικό διάστημα από την 07:00 ώρα της 14/11/2022 έως την 20:00 ώρα της 19/11/2022, θα διακοπεί η κυκλοφορία οχημάτων μόνο στο ρεύμα κυκλοφορίας από Χανιά προς Κίσσαμο επί του Βόρειου Οδικού Άξονα Κρήτης (Β.Ο.Α.Κ.) στο τμήμα από το κόμβο Μουρνιών έως και το κόμβο Βαμβακόπουλου.
Ένεκα της απαγόρευσης, η κυκλοφορία των οχημάτων με κατεύθυνση προς Κίσσαμο θα πραγματοποιείται/εκτρέπεται μέσω των οδών, Λεωφόρος Μουρνιών – Αναγνώστου Γογονή – Λεωφόρος Καζαντζάκη – Ανισόπεδος Κόμβος Βαμβακοπούλου – Β.Ο.Α.Κ.
Παρακαλούνται όλοι οι οδηγοί να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στα παραπάνω σημεία και για την διευκόλυνση των μετακινήσεων τους και την καλύτερη εξυπηρέτηση τους, να συμμορφώνονται με τις υποδείξεις και τα σήματα των τροχονόμων καθώς και την ειδική σήμανση.


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Εντός εκτός και επί τα αυτά

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα