Κυριακή, 26 Μαρτίου, 2023

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στον ΒΟΑΚ λόγω εργασιών ασφαλτόστρωσης

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις επί του Β.Ο.Α.Κ για την εκτέλεση εργασιών ασφαλτόστρωσης ανακοίνωσε η αστυνομία, στο πλαίσιο του έργου «Βελτιώσεις-συντηρήσεις νέας και παλαιάς εθνικής οδού Περιφέρειας Κρήτης», στο τμήμα από κόμβο Γιόφυρο προς κόμβο Κνωσού-Παπαναστασίου που θα ξεκινήσουν την ερχόμενη Τρίτη.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΕΛΑΣ: «Σε συνέχεια της από 28.09.2022 Ανακοίνωσης μας σχετικά με απόφαση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηρακλείου, ανακοινώνεται η εφαρμογή κυκλοφοριακών ρυθμίσεων επί του Β.Ο.Α.Κ για την εκτέλεση εργασιών ασφαλτόστρωσης στα πλαίσια του έργου «Βελτιώσεις-συντηρήσεις νέας και παλαιάς εθνικής οδού Περιφέρειας Κρήτης», στο τμήμα από κόμβο Γιόφυρο προς κόμβο Κνωσού-Παπαναστασίου που θα ξεκινήσουν την Τρίτη 17.01.2023.
Ειδικότερα, οι εργασίες ασφαλτόστρωσης θα υλοποιηθούν επί του Β.Ο.Α.Κ. σταδιακά στο ανωτέρω τμήμα, μήκους περί τα 1.500 μ. όπου και θα αποκλειστεί η αριστερή λωρίδα του ρεύματος κυκλοφορίας με κατεύθυνση από Ρέθυμνο προς Άγιο Νικόλαο στο τμήμα με αρχή τον κόμβο Γιόφυρου και η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται από την δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας.
Παρακαλούνται όλοι οι οδηγοί που σκοπεύουν να μετακινηθούν να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στα παραπάνω σημεία να ενημερώνονται για τις επικρατούσες κυκλοφοριακές συνθήκες και για την καλύτερη εξυπηρέτηση τους να συμμορφώνονται στις πληροφοριακές πινακίδες και την εργοταξιακή σήμανση καθώς στα σήματα και τις υποδείξεις των τροχονόμων».


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Εντός εκτός και επί τα αυτά

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα