Πέμπτη, 29 Σεπτεμβρίου, 2022

Κρητικά πανηγύρια

Πολλά είναι τα παραδοσιακά κρητικά πανηγύρια που πραγματοποιούνται αυτές τις μέρες στα Χανιά, τραβώντας το ενδιαφέρον ντόπιων και επισκεπτών των Χανίων στην ενδοχώρα του τόπου μας.

Συγκεκριμένα:

Σήμερα στα Τσικαλαριά θα γίνει πανηγύρι με τον Χάρη και Γιώργη Παντερμάκη, στις 9:30 μ.μ. Παραδοσιακούς χορούς θα παρουσιάσει ο Σύλλογος “Αροδαμός”.

Σήμερα Κυριακή θα πραγματοποιηθεί μεγάλο κρητικό πανηγύρι στο Αρώνι Ακρωτηρίου με τον Νίκο Χριστουλάκη και τον Γιώργο Δασκαλάκη.

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Λουτρακίου του Δήμου Πλατάνια διοργανώνει κρητικό πανηγύρι σήμερα Κυριακή με το συγκρότημα του Νίκου Ζωιδάκη και τη συμμετοχή του Μουσικοχορευτικού Ομίλου Πλατανιά στους χορούς.

Ο εκπολιτιστικός σύλλογος Πεμονίων διοργανώνει διήμερο γλέντι σήμερα Κυριακή με το συγκρότημα του Ηλία και Δημήτρη Βλαμάκη και τον Δεκαπενταύγουστο με το συγκρότημα του Μανώλη Κονταρού.

Μεγάλο κρητικό πανηγύρι στους Κάμπους Κεραμειών με τον Πέτρο Μαρούλη, σήμερα Κυριακή στις 9 το βράδυ.

Διήμερο κρητικό πανηγύρι και στη Λιτσάρδα, αύριο Κυριακή με το συγκρότημα του Νίκου Καρκάνη και τη Δευτέρα 15 Αυγούστου με το συγκρότημα του Νίκου Γωνιανάκη, στον διαμορφωμένο περίβολο του παλαιού Δημοτικού Σχολείου του χωριού.

Κρητική βραδιά με τον Στρατή Σκαράκη διοργανώνει ο Πολιτιστικός Σύλλογος Πανεθύμου τη Δευτέρα 15 Αυγούστου στις 9 μ.μ. στην πλατεία του χωριού.

Πανηγύρι με τον Μανώλη Φαντάκη και την παρέα του στον “Αντάρτη” στο Θέρισο, στις 14 και 15 Αυγούστου.

Ολοήμερο γλέντι θα πραγματοποιηθεί στου Καπρή στις Βρύσες τη Δευτέρα 15 Αυγούστου, με τη συμμετοχή των Α. Λιλικάκη, Π. Κρασαδάκη και Μ. Φράρου.

Γιορτή Σταφίδας διοργανώνει ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ξαμουδοχωρίου την Τετάρτη 17 Αυγούστου, με τον Γιώργο Φραντζεσκάκη και τον Γιώργο Στρατάκη.


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα