19 C
Chania
Παρασκευή, 5 Δεκεμβρίου, 2025

Κρήτη: Λιγότερες των αναμενώμενων οι βροχές τον Οκτώβριο

Στον χάρτη που ακολουθεί παρουσιάζεται το μηνιαίο ύψος βροχής σε όλη τη χώρα για τον Οκτώβριο του 2025.

Όπως αναφέρει το meteo.gr, τα μεγαλύτερα ύψη βροχής σημειώθηκαν στο Ιόνιο και στη Δυτική Ελλάδα, καθώς και σε περιοχές της Θράκης, όπως ενδεικτικά σημειώνεται σε σταθμούς της μονάδας ΜΕΤΕΟ του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών.

Συγκρίνοντας τα μηνιαία ύψη βροχής του Οκτωβρίου με τις μέσες τιμές των τελευταίων 10-15 ετών, στις περισσότερες περιοχές της χώρας τα ύψη βροχής ήταν μεγαλύτερα των μέσων/κανονικών τιμών.

Οι περιοχές όπου οι βροχές του φετινού Οκτωβρίου ήταν χαμηλότερες των κανονικών τιμών εντοπίζονται στην Ανατολική Θεσσαλία και Σποράδες, σε περιοχές της Ανατολικής Στερεάς, στην Κρήτη και στα Δωδεκάνησα. Από τις περιοχές αυτές, οι μεγαλύτερες αρνητικές αποκλίσεις από τις κανονικές τιμές εντοπίζονται στην Κρήτη.


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα