Πέμπτη, 1 Δεκεμβρίου, 2022

Κόντρα στην Βουλή για την Συνταγματική Αναθεώρηση

Έντονη ήταν η πρώτη συνεδρίαση στην Ολομέλεια της Βουλής,  για την Αναθεώρηση του Συντάγματος με τις τοποθετήσεις των πολιτικών αρχηγών να γίνονται σε έντονο ύφος.

Ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρα μεταξύ άλλων χαρακτήρισε «αλλοπρόσαλλες» τις προτάσεις της Νέας Δημοκρατίας και του προέδρου της Κυριάκου Μητσοτάκη για τη Συνταγματική Αναθεώρηση

Λαμβάνοντας τον λόγο μετά από την τοποθέτηση του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης, κατά τη συζήτηση στη Βουλή επί της λήψης απόφασης για την προθεσμία που η Επιτροπή Αναθεώρησης του Συντάγματος θα παραδώσει την έκθεσή της, ο Πρωθυπουργός τόνισε απευθυνόμενος στον κ. Μητσοτάκη ότι «δεν κατάλαβα να έχετε πρόταση με συνοχή και ειρμό».

«Ενώ το ίδιο το Σύνταγμα μας υποχρεώνει να αναζητήσουμε συναινέσεις, η κυβέρνηση συστηματικά διχάζει την κοινωνία και χρησιμοποιεί κάθε μέσο για να πλήξει τους πολιτικούς της αντίπαλους. Δεν διστάζει να μετατρέψει ακόμα και το Σύνταγμα σε εργαλείο πολιτικού αντιπερισπασμού», ανέφερε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης στην πρώτη συνεδρίαση για την Αναθεώρηση του Συντάγματος που γίνεται αυτή την ώρα στη Βουλή.


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Εντός εκτός και επί τα αυτά

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα