Τετάρτη, 25 Νοεμβρίου, 2020

Κλοπ: «Πέντε αλλαγές τώρα για το συμφέρον των παικτών»

O Γιούργκεν Κλοπ επανέλαβε το αίτημά του στην Premier League να επανεξετάσει την απόφασή της να παραμείνει στις τρεις αλλαγές ανά παιχνίδι αντί για πέντε, καθώς το κορεσμένο πρόγραμμα έχει οδηγήσει σε κόπωση και τραυματισμούς των παικτών.
Ενώ τα κορυφαία πρωταθλήματα σε ολόκληρη την Ευρώπη ακολουθούν την επιλογή να μπορούν να κάνουν πέντε αλλαγές ανά παιχνίδι σε μια σεζόν περικομμένη από την πανδημία COVID-19, η Premier League επέλεξε να χρησιμοποιήσει μόνο τρεις.
Η Λίβερπουλ έχει πληγεί από πολλούς τραυματισμούς και με το παραδοσιακά κορεσμένο πρόγραμμα αγώνων στην Αγγλία τις γιορτές, ο Γερμανός προπονητής προέτρεψε τις αρχές να κάνουν την αλλαγή προς το συμφέρον των παικτών.
«Δόξα τω Θεώ είχαμε τη συνάντηση των προπονητών και αν θα ψηφίζαμε εκείνη την ημέρα, θα ήταν 15-5 υπέρ πέντε αλλαγών», δήλωσε ο Κλοπ σε δημοσιογράφους.
«Δεν μπορούσαμε να ψηφίσουμε, καθώς οι προπονητές δεν επιτρέπεται να το κάνουν αυτό, αλλά έχει περάσει από 11-9 υπέρ τριών αλλαγών σε 15-5 υπέρ των πέντε. Τώρα, ελπίζουμε ότι όσοι λαμβάνουν τις αποφάσεις μπορούν να κάνουν το επόμενο βήμα.»
Η αγγλική Championship (EFL) επέτρεψε στους συλλόγους του να κάνουν πέντε αλλαγές στους αγώνες, αλλά οποιαδήποτε αλλαγή στο Premier League χρειάζεται την υποστήριξη 14 ομάδων για να ψηφίσουν υπέρ πριν μπορέσει να εφαρμοστεί.
«Πρέπει να προχωρήσουμε σε αλλαγή σχετικά με τους αναπληρωματικούς, πρέπει να μιλήσουμε για τη λίστα αγώνων», πρόσθεσε ο Κλοπ. «Στα Χριστούγεννα θα παίξουμε ξανά δύο φορές σε λιγότερο από 48 ώρες και θα κάνουμε αυτήν τη συζήτηση ξανά. Πολλοί θα με κοιτάξουν και θα λένε:”Ω, μιλάει ξανά για όλα αυτά τα πράγματα “. Αλλά τα Χριστούγεννα, είναι πιθανό αυτό που κάνουμε, αλλά πραγματικά επικίνδυνο και κατά τη διάρκεια της σεζόν είναι το ίδιο.»

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ειδήσεις

Σχόλια

Συνεργασίες

Διαδρομές

Podcasts

Επιστολές

Χρήσιμα

Μόνιμες στήλες