Πέμπτη, 27 Ιανουαρίου, 2022

Κλειστός ο κόμβος Ατσιπόπουλου καθημερινά 11-1 μέχρι την Κυριακή 

Απόφαση για δίωρο αποκλεισμό της εθνικής οδού στον κόμβο Ατσιπόπουλου έλαβαν οι αγρότες και κτηνοτρόφοι του Ρεθύμνου, συνεχίζοντας τις κινητοποιήσεις τους ενάντια στο ασφαλιστικό νομοσχέδιο,όπως αναφέρει η ρεθυμνιώτικη ιστοσελίδα goodnet.
Η εθνική οδός και στα δύο ρεύματα καθώς και οι παράδρομοι θα κλείνουν από τις 11 το πρωί μέχρι τη 1 το μεσημέρι από σήμερα μέχρι και την Κυριακή, οπότε και οι αγρότες στη συνέλευση τους θα αποφασίσουν για την περαιτέρω στάση τους.

ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ

Στα Λινοπεράματα Ηρακλείου, λίγο πριν τις εγκαταστάσεις των δεξαμενών καυσίμων εταιρειών πετρελαιοειδών, μεταφέρθηκε το μπλόκο των αγροτών από τον Γιόφυρο, που είχαν αποκλείσει το τελευταίο 24ωρο.
Έτσι, η εθνική οδός στο ύψος του Γιόφυρου «απελευθερώθηκε» αλλά παραμένει στον Βόρειο Οδικό Άξονα Κρήτης (ΒΟΑΚ), στο ύψος του ΚΤΕΟ, το άλλο μπλόκο των αγροτών, οι οποίοι ανοίγουν τον δρόμο κατά διαστήματα.
Το μεσημέρι, εκατοντάδες άτομα με αγροτικά οχήματα και τρακτέρ άφησαν τον κόμβο στον Γιόφυρο και μεταφέρθηκαν σε αυτόν των Λινοπεραμάτων, στήνοντας μπλόκο στον δρόμο που οδηγεί στις δεξαμενές καυσίμων της περιοχής, με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί πρόβλημα στην τροφοδοσία καυσίμων.
Η Συντονιστική Επιτροπή αναμένεται να αποφασίσει για τη διάρκεια των μπλόκων καθώς και εάν θα στηθούν νέα και σε άλλες περιοχές, ενώ συνεχίζεται η ταλαιπωρία των οδηγών.
Τέλος, στο Λασίθι οι αγρότες συνεχίζουν τον αποκλεισμό της εισόδου στο Οροπέδιο, ανοίγοντας τον δρόμο ανά μισή ώρα.

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ειδήσεις

Σχόλια

Συνεργασίες

Διαδρομές

Podcasts

Επιστολές

Χρήσιμα