Σάββατο, 3 Ιουνίου, 2023

Κλιμάκιο του ΠΑΣΟΚ Χανίων στη ΔΕΥΑΧ

Στη Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης και Αποχέτευσης Χανίων (Δ.Ε.Υ.Α.Χ) βρέθηκε χθες κλιμάκιο στελεχών και υποψηφίων Βουλευτών του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής Χανίων, όπου πραγματοποίησαν συνάντηση με τον Πρόεδρο, Παναγιώτη Σημανδηράκη, τον Αντιπρόεδρο και μέλη του Δ.Σ. της Επιχείρησης, εκφράζοντας την αντίθεσή τους στην «προσπάθεια ιδιωτικοποίησης του νερού από την κυβέρνηση».

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την σχετική ανακοίνωση «μεταξύ του κλιμακίου του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής Χανίων παρευρέθηκαν οι υποψήφιοι Βουλευτές, Βασίλης Κοντεζάκης, Ευαγγελία Κουρουπάκη, Παντελής Πετσετάκης, Μαρία Χελιουδάκη, τα μέλη της Νομαρχιακής Επιτροπής Χανίων, Γιάννης Νικηφοράκης και Χρύσα Χαριτάκη Μακράκη, καθώς και η Γραμματέας της Τοπικής Οργάνωσης Χανίων του Κινήματος, Μαρία Τσάμη.
Το κλιμάκιο του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής Χανίων είχε την ευκαιρία να μεταφέρει στον Πρόεδρο της Επιχείρησης, κ. Σημανδηράκη, την πάγια διεκδίκηση του Κινήματος να παραμείνει το νερό δημόσιο αγαθό και η ύδρευση υπηρεσία κοινής ωφέλειας. Επίσης, εκφράστηκε η έντονη αντίθεση του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής Χανίων απέναντι σε κάθε απόπειρα ιδιωτικοποίησης από την κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, του πιο σημαντικού κοινωνικού αγαθού.
Με το πέρας της επίσκεψης, ακολούθησε συνάντηση με τον Πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου των Δ.Ε.Υ.Α. Νομού Χανίων, Γιώργο Σάμιο, κατά τη διάρκεια της οποίας συζητήθηκαν τα πάγια προβλήματα, που αντιμετωπίζουν οι εργαζόμενοι στις Δ.Ε.Υ.Α. Νομού Χανίων».


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα