30.2 C
Chania
Τρίτη, 1 Ιουλίου, 2025

“Κλειδί” η προστιθέμενη αξία

foto2Καθοριστική για την βιωσιμότητα τους είναι η προστιθέμενη αξία στα Κρητικά αγροδιατροφικά προιόντα, που μπορεί να επιτευχθεί μέσα από νέες μεθόδους διάθεσης όπως η τυποποίηση και όχι η χύμα διάθεση.
Αυτό επισημάνθηκε στο πλαίσιο της ανοικτής συζήτησης που πραγματοποιείται αυτήν την ώρα στην αίθουσα συνεδριάσεων της Συνεταιριστικής Τράπεζας Χανίων από την εταιρία fooditerranean. Κατά την διάρκεια του φόρουμ εξειδικευμένοι επαγγελματίες του κλάδου μιλούν για την διαδικασία αξίας ενός αγροδιατροφικού προϊόντος στα πέντε βασικά στάδια εξέλιξής του, από την παραγωγή έως την κατανάλωσή του όπως, ο κ. Γιώργος Γκέκας, Ιδρυτής fooditerranean για την ανάπτυξη προστιθέμενης αξίας σε ένα αγροδιατροφικό προϊόν, ο κ. Κώστας Χαρτζουλάκης,  Ερευνητής, τ. Δ/ντής Ινστιτούτου Ελιάς & Υποτροπικών Φυτών για την προστιθέμενη Αξία στο στάδιο της καλλιέργειας και παραγωγής, ο κ. Γιώργος Μαρακάκης, Πρόεδρος ελαιουργών Χανίων, για την προστιθέμενη αξία στο στάδιο της μεταποίησης, ο κ. Εμμανουήλ Καρπαδάκης, Υπεύθυνος Marketing Terra Creta S.A. για την προστιθέμενη αξία στο στάδιο της εμπορίας και ο κ. Γιάννης Αποστολάκης, Πρόεδρος Κρητικής Γαστρονομίας για την προστιθέμενη αξία στο στάδιο της κατανάλωσης.


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Εντός εκτός και επί τα αυτά

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα