Δευτέρα, 5 Ιουνίου, 2023

Κλειστά τα σχολεία στο Δήμο Καντάνου Σελίνου, Πέμπτη και Παρασκευή

Κλειστά θα παραμείνουν τα σχολεία στον Δήμο Καντάνου Σελίνου τηνΠέμπτη και τη Παρασκευή όπως ανακοινώθηκε πριν από λίγο. Ωστόσο, ανοιχτοί θα είναι Παιδικοί Σταθμοί Παλαιόχωρας και Κουντούρας

Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση «Με την σύμφωνη γνώμη των Αντιδημάρχων του Δήμου, την αναστολή λειτουργίας των σχολείων της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (Νηπιαγωγεία, Δημοτικά, Γυμνάσια, Λύκειο Παλαιόχωρας και ΕΠΑΛ Καντάνου), καθώς και του Παιδικού Σταθμού Καντάνου, για την Πέμπτη 27.01.2022 και την Παρασκευή 28.01.2022.
Η απόφαση λήφθηκε δεδομένου του παγετού που επικρατεί στο οδικό δίκτυο και στον Δήμο μας που καθιστά επικίνδυνη την μετακίνηση των μαθητών, των εκπαιδευτικών και των γονέων προς τα σχολεία. Επιπλέον, λόγω ψύχους, καθίσταται πρακτικά αδύνατη η εφαρμογή του υγειονομικού πρωτοκόλλου λόγω πανδημίας σύμφωνα με το οποίο κατά τη διάρκεια των μαθημάτων τα παράθυρα των σχολικών αιθουσών, πρέπει να παραμένουν ανοικτά.
Για τους παραπάνω λόγους και με προτεραιότητα την ασφάλεια και την υγεία των μαθητών, τα σχολεία θα παραμείνουν κλειστά την Πέμπτη 27.01.2022 και την Παρασκευή 28.01.2022.
Οι Παιδικοί Σταθμοί Παλαιόχωρας και Κουντούρας θα λειτουργήσουν κανονικά»


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα