Τρίτη, 27 Οκτωβρίου, 2020

Κινητοποίηση αμαξάδων στα Χανιά – Αποφασισμένοι να παραμείνουν έξω από το δημαρχείο (φωτ. & vid.)

Αποφασισμένοι να παραμείνουν έξω από το δημαρχείο Χανίων όσο χρειαστεί είναι οι αμαξάδες των Χανίων οι οποίοι διαμαρτύρονται για την αλλαγή στο ωράριο παραμονής τους εντός του λιμανιού.
Οι αμαξάδες που συμμετέχουν στην κινητοποίηση έφθασαν στο Δημαρχείο Χανίων και στην συνέχεια εκπρόσωπός τους μαζί με δικηγόρο που τους εκπροσωπεί συναντήθηκαν με τον αντιδήμαρχο Χανίων και πρόεδρο του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου κ. Μιχάλη Βλαχάκη, ζητώντας να μην ισχύσει η απόφαση για απομάκρυνσή τους από το λιμάνι στις 7:30 το απόγευμα.
Από την πλευρά του ο κ. Βλαχάκης, επεσήμανε πως υπάρχουν δύο εισηγήσεις και από τον προηγούμενο και από τον νυν Λιμενάρχη υπέρ του να σταματάει η κίνηση των αμαξιών στην παραλιακή ζώνη στις 7:30 το απόγευμα.
Οι αμαξάδες απάντησαν ότι πουθενά στην Ελλάδα δεν ισχύει τέτοιος κανονισμός.

Τέλος, ο κ. Βλαχάκης επεσήμανε ότι από το Δ.Σ. τις αποφάσεις να παραμένουν μέχρις τις 7:30 οι αμαξάδες στην παραλιακή ζώνη  τις ψήφισαν και οι παρατάξεις της αντιπολίτευσης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η κίνηση στην οδό Κυδωνίας είναι αυξημένη καθώς οι άμαξες που βρίσκονται έξω από το δημαρχείο δυσκολεύουν την κίνηση των οχημάτων.

 

φωτ. & βίντεο Ηλίας Κάκανος – Γιώργος Κώνστας

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ειδήσεις

Σχόλια

Συνεργασίες

Διαδρομές

Podcasts

Επιστολές

Χρήσιμα

Μόνιμες στήλες